Wat doen wij?

Vraagstukken

In de publieke infrastructuur

Energiebedrijven, netbeheerders, railbedrijven, waterbedrijven en waterschappen staan voor grote infrastructurele uitdagingen. Bijvoorbeeld waar het gaat om hogere veiligheid, grotere betrouwbaarheid, digitalisering, globalisering en duurzaamheid. Het vraagt denk- en doekracht om vernieuwingen te realiseren. Vernieuwingen die geadopteerd worden in bestaande structuren van de organisatie of die juist nieuwe verbindingen helpen creëren. Oplossingen creëren die waardevol zijn voor de lange termijn: dat is precies waar wij voor staan.

ProRail: hecht team van Verbindingsofficieren resulteert in hogere datakwaliteit

Als je, zoals ProRail, verantwoordelijk bent voor het beheer van het complete, 7000 kilometer lange spoorwegnet in Nederland. En als je al ons treinverkeer (zo´n 1,4 miljoen ritten per werkdag) regelt, dan heb je als organisatie over al die infrastructuur natuurlijk een gigantische hoeveelheid informatie om vast te leggen.

Lees meer...

Vattenfall: ook Technical Support klaar voor fossielvrij

Het Technical Support team is met hun kennis en met deze verbindende waarden echt van toegevoegde waarde voor de windparken en voor Vattenfall

Lees meer...

HTM Randstadrail: storingsreductie van meer dan 40 procent

HTM kampt met storingen bij randstadrail netwerk. Stevin heeft HTM geholpen dit probleem op een gestructureerde manier in kaart te brengen en samen met de specialisten van HTM op te lossen. Resultaat: storingenreductie van > 40% en een blijvende verbetering in de werkwijze.

Lees meer...

Eigenheid en daadkracht van Stevin zijn succesfactoren bij project smart grid van Liander
Frans van Kuijk - Alliander
Stevin kenmerkt zich door het leveren van hoogwaardig opgeleide adviseurs die in veel gevallen breder kijken dan strikt hun opdracht vraagt
Peter Franken - Prorail
Ondanks beperkte tijd die Stevin beschikbaar had, maakten zij direct een verschil in het project en waren onderdeel van het team
Rebecca Beemster - AEB
Stevin weet op een charmante en duidelijke manier de rolhouders mee te nemen in kwaliteitsmanagement aspecten die niet per sé heel sexy zijn, maar wel noodzakelijk
Javiera Maturana - Sluis Eefde
Stevin heeft de kwaliteiten om "harige beesten te temmen"
Ralph Luijt - NS Reizigers
Ook de wijze van plannen, rapporteren en realiseren is bovengemiddeld te noemen
Peter Franken - Prorail

Profiteren van branche-overstijgende kennis
Betekenis geven aan nieuwe ontwikkelingen
Typische vraagstukken die klanten aan ons toevertrouwen strekken zich uit van planontwikkeling en projectmanagement tot instandhouding (predictive assetmanagement). Zij doen een beroep op onze kennis van onder meer assetmanagement, systems engineering en onze specifieke kennis van transitievraagstukken binnen het domein duurzaamheid.
Klanten profiteren bovendien graag van onze branche-overstijgende kennis. Zo leert bij ons een waterdeskundige van het nieuwste logistieke systeem van een netbeheerder. Wisselen lightrail- en netbeheerders kennis uit over smart grids. En brengen we onze klanten samen in rondetafels rondom specifieke thema’s.

Meer weten?
Onze opdrachten hebben verschillende onderliggende vragen. Soms leveren wij tijdelijk een professional, soms leveren wij een probleemoplossing, soms realiseren wij een transitie en soms adviseren wij in strategieaanpassing. Lees hoe wij onderstaande klanten hielpen hun potentieel te ontdekken en te activeren: