Waar werken wij?

Vraagstukken

In de publieke infrastructuur

Energiebedrijven, netbeheerders, railbedrijven, waterbedrijven en waterschappen staan voor grote infrastructurele uitdagingen. Bijvoorbeeld waar het gaat om hogere veiligheid, grotere betrouwbaarheid, digitalisering, globalisering en duurzaamheid. Het vraagt denk- en doekracht om vernieuwingen te realiseren. Vernieuwingen die geadopteerd worden in bestaande structuren van de organisatie of die juist nieuwe verbindingen helpen creëren. Oplossingen creëren die waardevol zijn voor de lange termijn: dat is precies waar wij voor staan.

Technical Support Klaar voor de toekomst

Het Technical Support team is met hun kennis en met deze verbindende waarden echt van toegevoegde waarde voor de windparken en voor Vattenfall

Lees meer...

Wisselstoringreductie

HTM kampt met storingen bij randstadrail netwerk. Stevin heeft HTM geholpen dit probleem op een gestructureerde manier in kaart te brengen en samen met de specialisten van HTM op te lossen. Resultaat: storingenreductie van > 40% en een blijvende verbetering in de werkwijze.

Lees meer...

Smart Grid

Smart Grid: onderzoek naar mogelijkheden

Lees meer...

Profiteren van branche-overstijgende kennis
Betekenis geven aan nieuwe ontwikkelingen
Typische vraagstukken die klanten aan ons toevertrouwen strekken zich uit van planontwikkeling en projectmanagement tot instandhouding (predictive assetmanagement). Zij doen een beroep op onze kennis van onder meer assetmanagement, systems engineering en onze specifieke kennis van transitievraagstukken binnen het domein duurzaamheid.
Klanten profiteren bovendien graag van onze branche-overstijgende kennis. Zo leert bij ons een waterdeskundige van het nieuwste logistieke systeem van een netbeheerder. Wisselen lightrail- en netbeheerders kennis uit over smart grids. En brengen we onze klanten samen in rondetafels rondom specifieke thema’s.

Meer weten?
Onze opdrachten hebben verschillende onderliggende vragen. Soms leveren wij tijdelijk een professional, soms leveren wij een probleemoplossing, soms realiseren wij een transitie en soms adviseren wij in strategieaanpassing. Lees hoe wij onderstaande klanten hielpen hun potentieel te ontdekken en te activeren: