Wat doen wij?

Vraagstukken

In de publieke infrastructuur

Energiebedrijven, netbeheerders, railbedrijven, waterbedrijven en waterschappen staan voor grote infrastructurele uitdagingen. Bijvoorbeeld waar het gaat om hogere veiligheid, grotere betrouwbaarheid, digitalisering, globalisering en duurzaamheid. Het vraagt denk- en doekracht om vernieuwingen te realiseren. Vernieuwingen die geadopteerd worden in bestaande structuren van de organisatie of die juist nieuwe verbindingen helpen creëren. Oplossingen creëren die waardevol zijn voor de lange termijn: dat is precies waar wij voor staan.

Strategisch assetmanagementplan als richtlijn voor energietransitie

Westland Infra: Strategisch assetmanagementplan als richtlijn voor energietransitie

Lees meer...

Dashboards datakwaliteit

ProRail: Steeds betere dashboards voor steeds overzichtelijkere en toegankelijkere data

Lees meer...

Transitieprogramma voor verduurzaming warmtenet en Amercentrale

Warmtenetbedrijf Ennatuurlijk levert warmte en koude aan 85.000 particuliere en 1200 zakelijke klanten door heel Nederland. Het bedrijf is onder andere actief in de metropoolregio Breda. Binnen Ennatuurlijk als geheel speelt de volledige verduurzaming van haar warmtenet. In de regio Breda gaat het daarbij in het bijzonder om de transitie van het warmtenet van de Amercentrale in Geertruidenberg.

Lees meer...

Eigenheid en daadkracht van Stevin zijn succesfactoren bij project smart grid van Liander
Frans van Kuijk - Alliander
Stevin kenmerkt zich door het leveren van hoogwaardig opgeleide adviseurs die in veel gevallen breder kijken dan strikt hun opdracht vraagt
Peter Franken - Prorail
Ondanks beperkte tijd die Stevin beschikbaar had, maakten zij direct een verschil in het project en waren onderdeel van het team
Rebecca Beemster - AEB
Stevin weet op een charmante en duidelijke manier de rolhouders mee te nemen in kwaliteitsmanagement aspecten die niet per sé heel sexy zijn, maar wel noodzakelijk
Javiera Maturana - Sluis Eefde
Stevin heeft de kwaliteiten om "harige beesten te temmen"
Ralph Luijt - NS Reizigers
Ook de wijze van plannen, rapporteren en realiseren is bovengemiddeld te noemen
Peter Franken - Prorail

Profiteren van branche-overstijgende kennis
Betekenis geven aan nieuwe ontwikkelingen. Typische vraagstukken die klanten aan ons toevertrouwen strekken zich uit van planontwikkeling en projectmanagement tot instandhouding (predictive assetmanagement). Zij doen een beroep op onze kennis van onder meer assetmanagement, systems engineering en onze specifieke kennis van transitievraagstukken.
Klanten profiteren bovendien graag van onze branche-overstijgende kennis. Zo leert bij ons een waterdeskundige van het nieuwste logistieke systeem van een netbeheerder. Wisselen lightrail- en netbeheerders kennis uit over smart grids. En brengen we onze klanten samen in rondetafels rondom specifieke thema’s.

Meer weten?
Onze opdrachten hebben verschillende onderliggende vragen. Soms leveren wij tijdelijk een professional, soms leveren wij een probleemoplossing, soms realiseren wij een transitie en soms adviseren wij in strategieaanpassing.

Lees hoe wij onderstaande klanten hielpen hun potentieel te ontdekken en te activeren: