Railforum

Railforum

Railforum bestaat sinds 1992 en is het onafhankelijke kennisnetwerk van 200 bedrijven en organisaties die actief zijn in de brede railsector. Centraal in de vereniging staat het uitwisselen van kennis en ervaringen, om zo het maatschappelijk en economisch rendement van spoorvervoer te vergroten. Het accent ligt op het versnellen van (proces)innovaties. Stevin draagt al jaren bij aan het Railforum. Zo faciliteert Stevin workshops, zijn wij onderdeel van verschillende werkgroepen en spreken wij op bijeenkomsten. Op deze manier helpen wij de sector en onze eigen missie verder.

Jonge-Veranderaars

Jonge Veranderaars

Jonge Veranderaars is het jongerennetwerk in de mobiliteitssector. Het netwerk biedt jonge professionals de kans elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen, een kritische bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de sector en elkaar te stimuleren om te blijven vernieuwen. Samen met de leden organiseren ze inhoudelijke evenementen en informele netwerkborrels.

dutch-power

Dutch Power

Onze kennis en ervaring uit de energiemarkt leert ons dat de regie op samenwerking essentieel is. Stevin zoekt daarom altijd naar strategische samenwerkingen binnen de energiesector die bijdragen aan deze ambitie. Dutch Power verbindt met succes ondernemende partijen en organisaties in de energiesector. Dit leidt tot kennisdeling en technologische innovatie. Dutch Power is voor Stevin het platform om de regie op samenwerking te versterken.

biind-logo

Biind

Klimaat, leefbaarheid, bereikbaarheid, duurzaamheid, verslimming, vergroening, vergrijzing. Stuk voor stuk grote uitdagingen in de fysieke leefomgeving die vragen om een bundeling van krachten. Biind brengt die krachten bij elkaar. Ben je werkzaam of geïnteresseerd in de fysieke leefomgeving? Dan ben je bij Biind op de juiste plek. Profiteer van kennis en inzichten van vakgenoten, breng je eigen vragen in tijdens bijeenkomsten of via social media, versterk je netwerk en groei.

ov magazine stevin

OV-Magazine

OV-Magazine is een toonaangevend en kritisch platform voor professionals en specialisten in de ov-sector. De focus ligt op ontwikkelingen en plannen die bijdragen aan het verbeteren van het openbaar vervoer. Zowel offline als online besteden we aandacht aan ov-gerelateerde projecten en ontwikkelingen in het vakgebied die u inspireren en informeren. Ook biedt OV-Magazine een podium voor prikkelende visies en discussie.

jongknw

Jong KNW

Jong KNW verbindt jonge waterprofessionals over de hele breedte van de watersector; van waterschap tot industrie, en van ecoloog tot waterbouwkundige. De actieve samenwerking met het overkoepelende KNW-netwerk zorgt voor een wederzijds inspirerende verbinding tussen alle professionals in onze sector!