“STEVIN ONTWIKKELT TALENT OM PRESTATIES VAN DE PUBLIEKE INFRASTRUCTUUR TOEKOMSTBESTENDIG TE VERBETEREN.”

Werken bij Stevin is gezamenlijk bouwen aan een betere toekomst. Dat is waar wij voor staan, wat we doen én wat we uitdragen. Wij ontwikkelen ons eigen talent en het talent bij onze opdrachtgevers. Zo dragen wij bij aan een toekomstbestendige publieke infrastructuur.  

Stevin is een waardengedreven organisatie uit Utrecht. We bestaan al ruim 15 jaar en werken samen met collega’s aan spraakmakende opdrachten. Onze kernwaarden vormen de basis van onze cultuur: scherp, durf, sportief en betrokken. Deze waarden geven ons handvatten om het beste uit onszelf, elkaar en onze opdrachten te halen. 

Diversiteit & Inclusie binnen Stevin

Diversiteit en inclusie zijn voor Stevin belangrijke onderdelen in de bedrijfsvoering. Wij geloven dat een inclusieve werkomgeving waar waardering is voor verschillen, essentieel is voor een sterke bedrijfscultuur. Zo blijft Stevin een aantrekkelijk bedrijf om te komen én te blijven werken. Voor iedereen.

Onze overtuiging is dat multidisciplinaire en diverse teams tot betere resultaten leiden. Teams werken het best op het moment dat iedereen kan zijn wie ze willen zijn en wanneer verschillen en verschillende kwaliteiten optimaal benut worden. Wij zijn een krachtige partner in systeemdenken en verandermanagement op het moment dat iedereen in zijn, haar of diens kracht een bijdrage levert aan een gezamenlijke oplossing.

HOE HERKEN JIJ EEN STEVINNER?

Elke Stevinner werkt volgens de kernwaarden van Stevin. Deze kernwaarden zijn het fundament van onze omgangsvorm. Ze zorgen ervoor dat we ons eigen én elkaars potentieel blijven activeren

Ik vraag door tot de essentie en creëer gezamenlijk oplossingen.
Onze consultants hebben de kennis en het zelfvertrouwen om scherpe, kritische vragen te stellen. De focus ligt op het zien van oplossingen en het aandragen van nieuwe ideeën. De onafhankelijke positie van onze consultant is daarbij waardevol.
Scherp
Ik zoek de spanning op en neem het risico.
Technologische ontwikkelingen creëren continu nieuwe kansen en mogelijkheden waar onze opdrachtgevers op in (moeten) spelen. Waarom, omdat dienstverlening o.a. beter, veiliger, goedkoper en betrouwbaarder kan worden.
Durf

Ik weet wat er speelt en ben graag onderdeel van de oplossing.
We zetten onze kennis en ervaring in om resultaten te behalen binnen een samenwerkingsverband. Want een prettige samenwerking draagt bij aan efficiënte werkprocessen. Bij het nemen van beslissingen zijn de belangen en doelstellingen van onze opdrachtgever leidend.

Betrokken
Ik heb de drive om te winnen en handel respectvol.
We zijn sportief, letterlijk en figuurlijk. We hebben én brengen energie en stellen uitdagende doelen in werk en privé omdat we deze belangrijk vinden. Om doelen te halen trainen we, leren we, maken we fouten en worden we beter. Dit doen we met respect voor elkaar en op een eerlijke manier. Dat noemen wij sportief.
Sportief

Stevinners activeren het potentieel van de publieke infrastructuur door slim verbindingen te leggen tussen mens en techniek. Deze manier van werken maakt het verschil. Het leidt tot serieuze doorbraken in de ‘wicked problems’. Het zorgt ervoor dat onze klanten nieuw potentieel ontdekken én gaan benutten. Daar is het ons om te doen. Dát is ons resultaat. 

We stellen onszelf daarbij uitdagende doelen. Kennis van techniek en sensitiviteit voor gezamenlijke normen is daarbij onze sleutel tot het realiseren van succes. Dat is wat ons motiveert, zo helpen we organisaties vooruit. 

Naast dit klantwerk, ben je als consultant bij Stevin ook sterk betrokken bij de interne organisatie. Wij hanteren namelijk het zelforganisatieprincipe. Dit betekent dat je naast consultant ook meebouwt aan de ontwikkeling van Stevin als bedrijf. Leerzaam en ook erg leuk om goed in contact te blijven met collega’s als je op een opdracht zit bij de klant. 

Om het contact met collega’s goed te onderhouden organiseren we de nodige activiteiten. Zo hebben we een maandborrel, waarbij belangrijke updates met elkaar gedeeld worden. Elk kwartaal hebben we een buddyuitje. Hierbij ga je met twee andere collega’s iets leuks doen. Iets wat je zelf als een tijdje op je bucketlist hebt staan. Ook organiseren we elk jaar een wintersport en een weekendje weg vol sportieve elementen.