01

STEVINNERS LEVEREN BLIJVENDE IMPACT

De uitdagingen binnen het asset- en organisatiesysteem van jouw infrastructuur? Dat is onze expertise. Wij helpen je met onze methode aan een oplossing met blijvende impact. We weten wat we kunnen. Daarom garanderen wij een samen afgesproken resultaat voor een vaste prijs.

02

WAT ONS BIJZONDER MAAKT IS DE COMBINATIE VAN 3 PIJLERS IN ONZE METHODE

Hiermee activeren wij het aanwezige potentieel van jouw assets en organisatie.

Stevinners activeren het potentieel van de publieke infrastructuur door slim verbindingen te leggen tussen mens en techniek. Deze manier van werken maakt het verschil. Het leidt tot serieuze doorbraken in ‘wicked problems’. Het zorgt ervoor dat onze klanten nieuw potentieel ontdekken én gaan benutten. Activating potential noemen we dat bij Stevin. Daar is het ons om te doen. Dát is ons resultaat. 

 

In onze advies- en implementatieopdrachten gaan we voor de optimale oplossing. We kijken verder dan de grenzen van de opdracht en bekijken ook de praktische consequenties van de gekozen richting. De optimale oplossing, is de oplossing die het beste aansluit bij de rest van het asset- en organisatiesysteem.  

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van Assetmanagement. Of het nu gaat om besturen, beheren of regisseren van de openbare ruimte: wij weten waar we het over hebben. Mobiliteit, energie en water zijn onze passies. Kennis van techniek en sensitiviteit voor gezamenlijke normen is daarbij onze sleutel tot het realiseren van succes. Dat is wat ons motiveert, zo helpen we organisaties vooruit. 

 

Werken met Stevin is niet enkel een goed passende oplossing krijgen.  Als opdrachtgever ben je onderdeel van de oplossing en zullen wij ook jou af en toe prikkelen. Het eerlijke gesprek gaan we niet uit de weg en zorgen er zo voor dat bij echt íedereen potentieel geactiveerd wordt.