Wie zijn wij?

Wij zijn de consultants van Stevin!

Activating Potential

Talentontwikkeling
We zijn nooit uitgeleerd
Bij Stevin werken professionals die hard willen groeien. We zijn er dan ook op gericht om onze consultants maximaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. We activeren het potentieel van nieuw talent door een broedplaats te bieden waarin ze alle ruimte krijgen om te exploreren. We moedigen ze elke dag aan om lef te tonen en tot spraakmakende oplossingen te komen.

Wat is jouw ambitie?
We ontmoeten graag nieuw talent
Ben je nieuwsgierig geworden naar Stevin als werkgever en collega? Voel je je uitgedaagd door de klanten waarvoor we werken en de opdrachten die we doen? Ben je gedreven om jouw talent in te zetten én te ontwikkelen? We maken graag kennis.

Meet the team

Intelligentie, lef en sensitiviteit staan centraal bij onze consultants. Deze combinatie stelt ze in staat om scherpe probleemanalyses te maken en tot innovatieve oplossingen te komen. De oprechte interesse in de klant zorgt voor duurzame relaties.
Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

Terug naar team Nick Bel

Nick Bel LinkedIn Profile

Today’s accomplishments were yesterday’s impossibilities

Al van jongs af aan was ik gefascineerd door logistieke processen, in het bijzonder die van de publieke infra. De ambitie om deze systemen beter te begrijpen en te willen verbeteren loopt als een rode draad door mijn loopbaan. En ik haal veel plezier uit het identificeren, uitwerken én implementeren van innovatieve verbeterkansen. Ik combineer op een slimme manier beschikbare kennis, data en informatie met elkaar. Een oplossing is volgens mij pas compleet als de benodigde gegevens toegankelijk zijn voor de eindgebruikers en de werkwijze is geïmplementeerd. En dit alles met een positief kritische aanpak en een ‘can do’-instelling. Door op een betrokken en plezierige manier met mijn collega’s samen te werken, inspireert ik mijn omgeving om het maximale uit elke dag te halen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de Amsterdamse voetbalvelden en hardlooproutes. Tijdens de zomermaanden zit ik graag op de wielrenfiets, onder andere voor het beklimmen van de bekendere Europese wielercols.

Terug naar team
Terug naar team Rodi van den Bergen

Rodi van den Bergen

Ik ben een enthousiaste, gedreven teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zaken voor elkaar wil krijgen. Zoals ik communiceer, benader ik ook mijn projecten: open, direct en met grote mate van nieuwsgierigheid. Ik doorgrond complexe problemen snel en haal de kern eruit. Ik houd mij graag bezig met vraagstukken met grote maatschappelijke impact rond het thema duurzaamheid. Het liefst complexe problemen met een hoog abstractieniveau en onzekere toekomstvariabelen, waarin de vertaling van doelen naar een plan centraal staat. In mijn vrije tijd verleg ik graag mijn horizon door te reizen. Het liefst bezoek ik Latijns Amerika vanwege de open cultuur en de mogelijkheid mijn Spaans te verbeteren.

Terug naar team
Terug naar team Mike Bhondoe

Mike Bhondoe

If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude.

Als kleine jongen was ik al gefascineerd door techniek. Of dit de gele treinen van de NS waren of de hoogspanningsmasten langs de snelweg, ik kon er uren naar kijken.

Ik heb het altijd leuk gevonden om met mijn handen bezig te zijn met techniek, maar naarmate ik ouder werd vond ik mijn passie voor de processen rondom de techniek. Mijn Bachelor Business, IT & Management heb ik in deeltijd afgerond, waarnaast ik fulltime in de IT werkte. Inmiddels heb ik al bijna 10 jaar ervaring in de IT-consultancy en heb ik door de jaren heen in veel verschillende keukens mogen kijken. Zowel groot als klein, commercieel en non-profit. Dit heeft mij geleerd om open te staan voor elke uitdaging en te werken met mensen uit alle lagen van de samenleving.

Als consultant probeer ik de wensen van de klant met de mogelijkheden van de techniek te verenigen. Door nauw samen te werken met de klant en open te staan voor alle opties. Ik breng veel energie, kennis van IT en een grote glimlach aan tafel en zoek ik verbinding met alle partijen waarmee ik samenwerk.

In mijn vrijetijd hou ik ervan om een goede serie te kijken, een leuke boek of manga erbij te pakken of om te gamen. Hiernaast hou ik ervan om in de natuur te zijn.

Terug naar team
Terug naar team Wyona Boers

Wyona Boers LinkedIn Profile

Use your work to build the people, not the people to build your work - Jack Hyles

Ik beweeg mij in iedere omgeving enthousiast en gedreven, met vaak als doel een gehele groep een hoger niveau te laten bereiken dan initieel verwacht werd. Dit doe ik zowel in de zakelijke omgeving als in het onderwijs. Met mijn ervaring in de procesindustrie en mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel stap ik niet aan de kant voor complexe vraagstukken waarin techniek en organisatie nauw verwikkeld zijn. Mijn kracht is om het doel altijd scherp voor ogen te houden terwijl de belangen van de omgeving en de direct betrokkenen zeer verdeeld zijn. Mijn vrijetijd besteed ik graag aan buitensport, kerk, lesgeven en lezen. Tegenstrijdig genoeg denk ik het liefst onder de douche uitgebreid na over het vergroten van waterbewustzijn.

Terug naar team
Terug naar team Dion Boertien

Dion Boertien LinkedIn Profile

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together Mens & techniek, verbinding & resultaat. Combinaties waar ik energie van krijg. Door mijn focus op zowel de zachte als harde kant weet ik tot een duurzaam resultaat te komen. Ik houd ervan als de wereld in beweging is; stilstand is achteruitgang, al kan ik soms ook bewust vertragen om uiteindelijk sneller of beter het beoogde doel te bereiken. Ik kan dit door overzicht te hebben en het doel scherp te houden. Ik ben nuchter, open, sociaal, maak complexe zaken graag simpel, geniet van samenwerken en ben resultaatgericht. Ik ben de persoon die alle lagen en expertises van een organisatie met elkaar verbindt en elkaar laat begrijpen, om zo het beste resultaat te behalen. Capaciteiten waar ik in mijn studie Technische Bedrijfskunde en verschillende leidinggevende functies binnen ProRail veel ervaring mee heb opgedaan. Ik woon met mijn vrouw en zoon in Amersfoort. Naast het werk geniet ik van muziek maken, sporten, kerk en gezelschapsspellen. Winnen is bij dat laatste voor mij de enige optie, het liefst in teamverband.

Terug naar team
Terug naar team Wouter Boessenkool

Wouter Boessenkool LinkedIn Profile

Van jongs af aan ben ik al met techniek bezig en het geeft mij energie om ideeën en concepten om te zetten in tastbare resultaten. Ik werk het liefst samen met andere mensen aan een uitdaging waarbij vernieuwing of innovatie nodig is. Ik ben een teamspeler die ernaar streeft om iedereen optimaal bij te laten dragen. Ik haal mijn energie uit het samenbrengen van partijen en op die manier tot een gemeenschappelijk doel te komen. Mijn vrije tijd vul ik het liefst met familie en vrienden. Daarnaast lig ik graag in het water, sta ik op een berg of zit ik in een goed boek.

Terug naar team
Terug naar team Joost Böggemann

Joost Böggemann

I never lose, I either win or learn

Ik ben een wereldburger die mijn ervaring en capaciteiten wil inzetten voor gepassioneerde teams die duurzame oplossingen willen realiseren. Mijn hands-on start van mijn carrière destijds, helpt mij nu om in complexe strategische projecten ook de dagelijkse realiteit van de betrokken uitvoerenden te snappen en daarop te anticiperen om tot succesvolle project implementaties te komen. Het liefst acteer ik zowel op de technische - bedrijfskundige “as” alsook op de strategische - realisatie “as”. Na veel project en bedrijfs -ervaring over de hele wereld heb ik nu de passie om de eigen Nederlandse infrastructuur te helpen met verduurzaming en efficiencyverbeteringen, zoals bijvoorbeeld de inzet van waterstof. Heldere communicatie, logische visuele weergaven en gepassioneerd teamwork zijn voor mij kern-factoren in werk. Met ervaring in Business Development, Project Management en Construction Management in diverse industrieën (o.a. Energie, Havens, Afval, Maritiem) wil ik klanten helpen met hun dagelijkse uitdagingen! Mijn vrije tijd vul ik graag met mijn gezin, vrienden, zeilen en klussen.

Terug naar team
Terug naar team Ingmar Bolderink

Ingmar Bolderink

Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships

Ik heb een voorliefde voor de publieke infrastructuur en een fascinatie voor data. Mijn doel is om deze twee werelden bij elkaar te brengen. Dit wil ik bereiken door met klanten in deze sector, vanuit de grote hoeveelheid data die ze hebben, betekenisvolle inzichten op te doen. Vanuit daar advies geven en daadwerkelijk verandering te bewerkstelligen. Ik haal het beste uit mijzelf door de interactie met anderen. Samenwerken geeft mij energie om vast te bijten in de meest complexe problemen. Het vinden van de win-win situatie voor alle betrokkenen geeft mij de grootste voldoening. Ik heb in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan van innovatieve projecten in de spoorsector, zowel in Nederland als over de grens. Ik heb projecten gedaan waarbij mijn handen vies werden tot ingewikkelde vraagstukken met allerlei stakeholders. Het belangrijkste wat ik hiervan geleerd heb is, is dat je de operationele processen pas kan verbeteren als je echt begrijpt hoe het in de praktijk werkt. Ik zit buiten mijn werk graag op de mountainbike en ik ga minimaal één keer per jaar naar de bergen.

Terug naar team
Terug naar team Teun van den Boogaard

Teun van den Boogaard LinkedIn Profile

If you aim for the moon and you miss you'll still be among the stars

Ik ben een toegankelijke collega, die graag samen met anderen werkt. Mijn focus ligt daarin op het resultaat en de weg daarnaartoe. Daarbij verbind ik graag de verschillende specialisten en afdelingen met elkaar. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de warmte en koude sector, die de komende jaren een enorme groei zal doormaken. Mijn kennis hierover deel ik graag met anderen. Bovenal ben ik als technische bedrijfskundige breed georiënteerd en zet ik me graag in voor bedrijven die zich op allerlei manieren bezighouden met de betere wereld van morgen. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig naar cabaret of een muziekvoorstelling in het theater. Ik woon in Deventer waar ik lekker kan wandelen of wielrennen langs de IJssel.

Terug naar team
Terug naar team Rein Boshuisen

Rein Boshuisen LinkedIn Profile

Techniek als middel om gezamenlijk je einddoel te realiseren

Ik ben een ambitieuze projectmanager die in teamverband gaat voor het beste resultaat. Daarin schakel ik tussen technisch inhoudelijk niveau en organisatieniveau om zo de diverse mensen en teams met elkaar te verbinden. Door mijn werktuigbouwkundige achtergrond ben ik in staat om technisch inhoudelijk mee te denken en advies te geven, maar tegelijkertijd de organisatiebelangen in het oog te houden. Ik heb brede ervaring in de private en publieke sector op het gebied van technologie en ICT en heb een persoonlijke interesse voor innovatieve technologie, duurzaamheid en IT. Buiten mijn werk zeil ik graag, zowel in wedstrijd als recreatief verband. Tijdens zeilwedstrijden speelt sportiviteit een grote rol, iets wat ik in zakelijk opzicht ook erg belangrijk vindt.

Terug naar team
Terug naar team Dick Bruin

Dick Bruin LinkedIn Profile

Everything is possible, dream, believe, act, achieve!

Door de combinatie van een technische en beleidsmanagement gerichte studie, een brede werkervaring en sociale curriculaire activiteiten heb ik geleerd om verbindingen tussen complexe vraagstukken en belangen van de betrokken belanghebbenden te bouwen. Ik ben daarnaast door mijn topsportmentaliteit een gedreven persoon die ervan houdt te werken in multidisciplinaire en multiculturele teams, om gezamenlijk een hoger doel te bereiken.

Terug naar team
Terug naar team Camiel van der Burg

Camiel van der Burg LinkedIn Profile

Leer niet om te werken, maar werk om te leren

Ik houd van problemen waarvan de oplossing er ècht toe doet. Door mijn achtergrond en analytische instelling kom ik snel tot de kern. Uitgangspunt voor mij is dat mensen bij de oplossing betrokken worden en samen leren. De 12 jaar vóór Stevin heb ik gewerkt en geleerd in de machine-industrie en in de spoorsector. Als projectmanager en lijnmanager heb ik in verschillende opdrachten en rollen mijn bijdrage geleverd. Meestal in een praktische no-nonsense context. Altijd met hart voor de mensen die de uitdaging aangaan. Ik woon met Marceline samen in West-Betuwe. Ik zing graag en het liefst met mijn Close Harmony koor. Daarnaast ben ik graag buiten en meestal op sportieve wijze: racefietsen, wandelen of hardlopen.

Terug naar team
Terug naar team Robin Coester

Robin Coester LinkedIn Profile

Good people bring out the best in people.

Ik ben een gedreven professional die ernaar streeft een optimaal resultaat te behalen met de organisatie die hiervoor aan de lat staat. Een belangrijk uitgangspunt is dat ik uitga van de sterkte in de mensen en deze samen zo effectief mogelijk inzet. Uit mijn ervaringen de afgelopen 10 jaar in onder andere de spoorsector, procesindustrie en high tech maakindustrie blijkt dat organisaties die een “structurele sprong” willen maken, te maken krijgen met impactvolle ups en downs voordat het eindresultaat behaald wordt. Juist het teweeg brengen van benodigde veranderingen, het gezamenlijk ervaren en het uiteindelijke behalen van successen, is een intrinsieke drijfveer voor mij, waarbij sportiviteit hoog in mijn vaandel staat. In mijn vrije tijd begeleid ik een jeugdvoetbalteam op eenzelfde wijze.

Terug naar team
Terug naar team Albert-Jan Egmond

Albert-Jan Egmond LinkedIn Profile

Het is makkelijk om dingen moeilijker te maken, maar moeilijk om dingen makkelijker te maken!

Ik ben een betrokken, gedreven en enthousiast mensen mens, ik ben altijd op zoek naar de perfecte verbinding waarmee alle betrokkenen een win win kunnen halen. Ik doorgrond problemen graag totaal, om vervolgens met de beste oplossing te komen. Ik haal mijn ontspanning en mijn inspiratie uit de natuur en ben daarnaast regelmatig aan het sporten om geestelijk en lichamelijk in conditie te blijven. Ik heb een lieve vriendin, ben vader van 3 kinderen en heb een hond. Ik ben inmiddels al meer dan 15 jaar als ondernemer actief, waarvan een deel als oprichter en directeur van Stevin. Ik heb mijn eerdere werkervaring opgedaan bij technologie concerns Stork en Ascom en ben na enkele leidinggevende posities uiteindelijk voor mijzelf begonnen.

Terug naar team
Terug naar team Martijn Frijns

Martijn Frijns LinkedIn Profile

It is always the simple that produces the marvelous

Ik ben een betrokken consultant met een achtergrond in zowel werktuigbouwkunde als bedrijfskunde. Innovatie en continue verbetering zijn twee van mijn persoonlijke drijfveren. In het bijzonder ligt mijn passie bij de ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things. Enerzijds omvat dit de data-gedreven processen die hiermee gepaard gaan, en anderzijds de mogelijkheden die deze ontwikkelingen teweegbrengen voor innovatieve businessmodellen. Mijn analytische vaardigheden stellen Martijn in staat om snel tot de kern van problemen te komen. In uitdagende situaties breng ik graag de juiste mensen en kennis bij elkaar, om een oplossing te bereiken die een optimum creëert voor alle betrokken partijen. Door mijn multidisciplinaire achtergrond ben ik effectief inzetbaar op het snijvlak van organisatie en techniek.

Terug naar team
Terug naar team Wilan Hartwig

Wilan Hartwig LinkedIn Profile

Als het probleem het probleem niet is, dan is de oplossing de oplossing niet.

Het systeem overzien door middel van inzicht in de details is waar ik warm voor draai. Ik ben een gedreven systeemdenker die met mijn psychologische achtergrond het menselijk aspect in een systeem zeker niet over het hoofd zie. Door mijn inlevingsvermogen en oprechte interesse weet ik mensen met elkaar te verbinden en zo het optimale uit een oplossing te halen. Door middel van mijn master in Complex Systems Engineering and Management kan ik systemen overzichtelijk en begrijpelijk weergeven. Ik heb naast psychologie ook technische bestuurskunde gestudeerd. Waar ik een passie voor de energietransitie heb ontwikkeld. Met deze achtergrond probeer ik een brug te slaan tussen techneuten en het management. Dit heb ik tot uiting gebracht in zijn afstudeeropdracht waarbij ik onderzoek deed naar verschillende passende marktstructuren in de toekomstige regionale warmte-infrastructuur in Zuid-Holland.

Terug naar team
Terug naar team Adriano van der Kleij

Adriano van der Kleij LinkedIn Profile

Het zijn de mensen die de technologie maken

Ik ben gedreven om de samenwerking tussen mensen en techniek te verbeteren. Ik ga graag het gesprek aan met verschillende afdelingen binnen een organisatie. Daardoor doorgrond ik hoe processen beter kunnen. Mijn opdrachtgevers zien mij als een verbinder die beweging brengt. Wat hierbij helpt is dat ik van nature erg nieuwsgierig ben naar wat iemand drijft. Vanuit contact kom ik tot de kern. Na mijn studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft ben ik gaan werken in de petrochemische industrie, vervolgens heb ik de overstap naar de duurzaamheidssector gemaakt. Ik heb complexe projecten geleid en gewerkt aan een netwerk voor biogas en waterstof brandstoffen. Het geeft mij veel energie om ideeën en concepten om te zetten in tastbare resultaten. Ik woon midden in een oud havengebied in Rotterdam, waar ik mij graag hard maak voor de ontwikkeling. In mijn vrije tijd wissel ik graag het gezellige stadsleven af met wandelingen in de natuur. Daarnaast sta ik graag in de keuken om op zoek te gaan naar bijzondere combinaties van ingrediënten, waarmee ik mijn vrienden vaak weet te verrassen.

Terug naar team
Terug naar team Rick van Koppen

Rick van Koppen LinkedIn Profile

We can accomplish more together than we can alone

Ik ben nieuwsgierig van aard, werk graag samen in teams en ben oprecht betrokken bij klanten. Ik hanteer een analytische en pragmatische aanpak om tot passende oplossingen te komen. Mijn prettige communicatie zorgt er voor dat deze oplossingen breed gedragen wordt. Tijdens mijn studie Technische Bestuurskunde heb ik zeer brede technische kennis en vaardigheden opgedaan. Deze vaardigheden worden door mij ingezet op het snijvlak van techniek en maatschappij. In mijn tijd bij PwC en Strategy& heb ik verschillende partijen in de energiesector geadviseerd over complexe onderwerpen als duurzaamheid, strategie en regulering. Mijn vrije tijd vul ik het liefst omringd door vrienden en familie. Daarnaast houd ik mij graag bezig met lezen, het kraken van brain puzzels of ben ik te vinden op het tennisveld.

Terug naar team
Terug naar team Kajan Kort

Kajan Kort LinkedIn Profile

WERKVELD
Techniek. Economie. Natuur. De wereld om ons heen én wijzelf veranderen voortdurend. We groeien met horten en stoten richting een harmonieuze balans met de natuur. Dit is een zoektocht, een avontuur. Hiervoor zijn duurzame innovaties en maatschappelijk verantwoordelijke technologieën hard nodig. Met genoeg energie kan alles gemaakt worden. Water. Schone lucht. Zelfs materie. Graag zet ik mij 100% in voor duurzame energiesystemen. Bij Stevin werk ik daarom aan de implementatie van energiehubs in de gebouwde omgeving. Hiervoor gebruik ik mijn studieachtergrond in Sustainable Energy Technologies (TU Delft) met specialisatie in zonne-energie en batterijtechnologie. De afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan als businessconsultant voor klimaat- en verduurzamingsvraagstukken van multinationals en grote overheden.

OVER KAJAN
2 uur ‘s nachts, gebons op de deur. Of ik kan helpen met een bergredding. Natuurlijk doe ik dat; ik sta 100% aan. Van grote problemen en verantwoordelijkheid gaat mijn hart sneller kloppen. Graag sta ik met mensen in verbinding tijdens het zoeken naar oplossingen. Een zoektocht. Samen gaan we tot het uiterste en samen komen we eruit. Als ik verschillende partijen samenbreng, vind ik openheid, eerlijkheid en vertrouwen erg belangrijk. Ik breng gratis mijn opgewekte energie, oprechte interesse en interculturele ervaring mee als ik aanschuif bij een project. Met mijn vindingrijkheid en assertieve communicatiestijl maak ik snel meters in een project. Daarin verken ik graag nieuwe mogelijkheden met ‘wat er al is’, of help ik mee met het ontwerp van nieuwe ‘puzzelstukjes’. Voor mij is energieopslag zo’n puzzelstuk in de energietransitie. Als ik buiten de kaders van de energietransitie filosofeer over de toekomst, passeren nature-based-solutions en het grootschalig aanplanten van nieuwe bossen vaak de revue. Ook naast mijn werk ben ik graag bezig: ik hou van bergsport, avontuur in de wildernis, elektronische muziek en klussen.

Terug naar team
Terug naar team Jort Kuiper

Jort Kuiper LinkedIn Profile

Strive for continuous improvement, instead of perfection

Ik ben altijd op zoek naar verandering die positief bijdraagt aan een organisatie, aan anderen en aan mijzelf. Hierbij maakt het niet uit of het een verbetering is door procesoptimalisatie, door een technische innovatie of dat een gedragsverandering zorgt voor het gewenste effect. Ik haal mijn energie uit het samenbrengen van partijen met verschillende belangen. Hierbij is het helder bepalen van het gezamenlijk einddoel en het benoemen van het gemeenschappelijke belang essentieel. Hiermee wordt iedereen betrokken en wordt men meegenomen in de verandering. Dit combineer ik met een pragmatisch aanpak om tot het maximale resultaat te komen. Naast een technische achtergrond in transportkunde heb ik ook meerdere jaren ervaring in de ICT. Altijd handig in een wereld die steeds sneller digitaliseert. Naast mijn werk ben ik veel op het hockeyveld te vinden en ren ik regelmatig lange afstanden. En als het kan zit ik in de sneeuw.

Terug naar team
Terug naar team Michel van Leeuwen

Michel van Leeuwen

“Samen kunnen we complexe uitdagingen aan”

Ik krijg energie van werken aan complexe uitdagingen met multidisciplinaire teams. Uit mijn voorgaande ervaring in de industrie en energiesector heb ik mijzelf ontwikkeld als iemand die de belangen op tafel krijgt door een open en transparante stijl. Ik ben degene die het overzicht behoud en het doel voor ogen houdt. Door de combinatie van een technische en bedrijfskundige achtergrond werk ik comfortabel op het raakvlak van organisatie en techniek. Naast mijn werk ben ik het liefste actief in de natuur. Ik ga graag wandelen en fietsen, maar in het bijzonder geniet ik ervan op het strand te zijn om te kitesurfen.

Terug naar team
Terug naar team Ellen van Loo

Ellen van Loo LinkedIn Profile

Terug naar team
Terug naar team Justin van Loon

Justin van Loon LinkedIn Profile

Set a goal so big you cannot achieve it until you grow into the person who can

Gedreven en energieke projectmanager met een mindset om dingen voor elkaar te krijgen, zelfs in complexe omgevingen met veel obstakels. Hierbij maak ik gebruik van mijn persoonlijke productiviteit en creativiteit. Ik werk vanuit een open en enthousiaste houding graag samen met anderen om te verbinden en tastbare, duurzame resultaten te behalen. Door een helikopterview ben ik in staat om de details te ontstijgen en het grotere geheel te blijven zien. Ik heb meerdere jaren ervaring met consultancy en project management in internationale en complexe omgevingen, waarin ik specialistische projecten rondom data architectuur en IT implementatie heb geleid, en heb gewerkt aan business-integratie en business-strategie vraagstukken. Mijn specifieke functionele kennis ligt bij informatiemanagement, kennismanagement, en leren in organisaties, en hoe dit organisaties kan helpen om zich te onderscheiden. Door mijn studie-achtergrond in 'Industrial Engineering & Management' en mijn ervaring als 'Technology Consultant' kan ik zowel de bedrijfsmatig/ economische als de technische/ inhoudelijke kant van organisaties doorzien en ik krijg er energie van om bruggen hiertussen te bouwen.

Terug naar team
Terug naar team Anke Merkx

Anke Merkx LinkedIn Profile

Do we settle for the world as it is, or do we work for the world as it should be?

Naast mijn specialisatie op het gebied van Watermanagement, door de MSc Watermanagement aan de TU Delft, heb ik me tijdens mijn studie verdiept in de energietransitie en het integraal benaderen van de complexe uitdagingen in het water- en energiedomein. Ik ben ondernemend en enthousiast en hou in projecten graag het overzicht. Ik krijg er energie van om mensen samen te brengen om uiteindelijk integraal tot de beste oplossing te komen, waarbij zowel de techniek- als de organisatie-kant in ogenschouw worden genomen. Het integraal benaderen van problemen betekent dat heldere communicatie nodig is tussen verschillende partijen en mijn prettige en duidelijke communicatie zorgen ervoor dat ik me makkelijk in verschillende teams meng en breed draagvlak kan ontwikkelen voor oplossingen. Mijn passie ligt bij maatschappelijke vraagstukken en het toekomstbestendig inrichten van zowel de publieke infrastructuur als de organisaties daaromheen. Ook naast mijn werk ben ik graag bezig: ik hou van sporten, koken of het uitzoeken van nieuwe reisbestemmingen.

Terug naar team
Terug naar team Rogier Pennings

Rogier Pennings

You can never plan for the future by the past

Ik ben sterk in het verbinden van vakgebieden. Ik haal energie uit het scheppen van orde in complexe situaties en het samen met stakeholders vinden van de best passende oplossing voor iedereen. Ik geloof erin dat uitdagingen van vandaag met een frisse en open blik benaderd moeten worden, zodat ze de kansen van morgen worden. Al vanaf mijn tiende ben ik geïnteresseerd in stedelijke ontwikkeling en mobiliteit. Na mijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft heb ik ervaring opgedaan bij de Verenigde Naties, diverse adviesbureaus en productiebedrijven in binnen- en buitenland. Hierdoor heb ik technische problematiek van operationeel tot strategisch niveau ervaren. Naast mijn werk ben ik enthousiast hardloper en actief bij een social enterprise om het gebruik van plastic te verminderen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe bijzondere plekken in andere landen.

Terug naar team
Terug naar team Bas Poelmann

Bas Poelmann LinkedIn Profile

Het beste middel om jezelf te leren kennen is proberen een ander te begrijpen.

Bas is een energieke consultant die zijn plezier haalt uit het samen behalen van resultaat. Daarbij vindt hij het belangrijk dat iedereen vanuit zijn kracht werkt, wat zich op de werkvloer uit in het achterhalen van de behoeftes van zijn omgeving om vervolgens op zoek te gaan naar de win-win. Vanwege zijn brede analytische achtergrond is hij snel in staat om de essentie te destilleren uit grote hoeveelheden data, wat hem helpt bij het oplossen van de complexe vraagstukken die onze klanten aandragen. In het dagelijks leven haalt Bas zijn energie uit gezelschapspellen, het lezen van een goede dosis fictie en de goal leeg houden als hockeykeeper, waar hij en zijn team druk bezig zijn met het omhoogklimmen in de divisies.

Terug naar team
Terug naar team Bas van Schie

Bas van Schie

Je gaat het pas zien als je het doorhebt -Johan Cruijff

Met mijn achtergrond als natuurkundige ben ik een echte onderzoeker en gericht op het oplossen van technisch complexe vraagstukken. Ik ben een specialist op het gebied van reliability engineering. Met name het optimaliseren van life-cycle costs, zoals in infrastructuurprojecten, vind ik interessant. Daarnaast ben ik altijd bezig met het vergroten van mijn kennis, maar ook het uitdragen en delen hiervan. Zo ben ik bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Risicoanalyse en Bedrijfszekerheid. In mijn vrije tijd doe ik o.a. aan wielrennen en Australian football, wat een verrassende keuze is voor een risicoanalist.

Terug naar team
Terug naar team Ivo Schoemaker

Ivo Schoemaker

“When the winds of change blow, some people build walls and others build windmills.”

Ik ben een betrokken en energieke consultant met ruime ervaring in de energiesector als manager en adviseur. Vóór Stevin heb ik o.a. gewerkt als Manager Assetmanagement bij een groot energie netwerkbedrijf. In deze rol was ik als opdrachtgever verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van investerings- en onderhoudsprojecten. Met een achtergrond in werktuigbouwkunde heb ik brede technische kennis en vaardigheden ontwikkeld met veel passie voor duurzaamheid en innovatie. Door een betrokken en mensgerichte aanpak ben ik in staat om op alle niveau’s in een organisatie de verbinding aan te gaan en samen tot een optimaal resultaat te komen. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin, mountainbiken, wielrennen en piano spelen.

Terug naar team
Terug naar team Christiaan Sijmons

Christiaan Sijmons LinkedIn Profile

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.

Mijn passie ligt in het blijvend verbeteren van organisaties. Verbeteren door organisatie- en innovatievraagstukken op te lossen en door de organisatie samen met de mensen klaar te maken voor verandering. Hierbij sta ik voor een doelgerichte en praktische aanpak, met een scherpe blik. Waarbij de aandacht uitgaat naar zowel de inhoud als naar de mensen. Met een bachelor civiele techniek, master bedrijfskunde en met acht jaar werkervaring, heb ik veel verschillende projecten/opdrachten gerealiseerd: van infrastructurele en industriële bouwwerken tot het implementeren van IT-projecten. Uitdagingen aangaan en blijven leren zijn mijn persoonlijke drijfveren. Naast uitdagingen in mijn werk, zoek ik ze ook graag op sportief vlak. Zo beklim ik hoge bergen in de Alpen, stap ik regelmatig met vrienden op de racefiets en ben ik elke zondag op het hockeyveld te vinden.

Terug naar team
Terug naar team Sander Slagboom

Sander Slagboom

Een doel is een droom met een deadline

Ik werk graag in de publieke infra in het spanningsveld tussen politiek en uitvoering. Ik vertaal dromen in concrete doelstellingen en regisseer tot een optimaal en waardevol resultaat. Ik ben er van overtuigd dat binding en betrokkenheid essentieel zijn om te komen tot succes. Ik heb ruime ervaring met verandermanagement in de spoorsector. Door de impact van iedere belanghebbende inzichtelijk te maken, weet ik weerstand om te buigen naar actie. Daarnaast ben ik regelmatig trainer/coach in Systems Engineering. Het liefst met als doel om SE te implementeren in een interdisciplinaire en complexe omgeving. Buiten het werk om ben ik graag in de bergen om te wandelen of te skiën, samen met mijn vriendin en twee dochters.

Terug naar team
Terug naar team Emiel Trommelen

Emiel Trommelen LinkedIn Profile

Everything should be made as simple as possible, but not simpler

Als consultant met een achtergrond bij een maritiem aannemer, weet ik hoe het is om complexe projecten te realiseren. Hierbij houd ik een scherp oog op afwijkingen en de eventuele impact op de planning en kosten. Ik ben altijd bezig om de juiste mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast heeft mijn ervaring met programmeren mij geleerd hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd door slim om te gaan met data. Ik ben een toegewijd persoon die goed kan luisteren en zo gemakkelijk vertrouwen creëert. Dit leidt tot een constructieve samenwerking waarbij ieders ideeën optimaal benut worden. Ik ben een doorzetter die een complex probleem binnen een organisatie op waarde weet te schatten en daardoor een gerichte oplossing weet te realiseren. Ik vind het belangrijk dat een oplossing wordt gevonden samen met alle betrokken partijen. Het geeft mij dan ook energie om in alle lagen van een organisatie informatie te verzamelen en dit te bundelen tot een oplossing, waarbij ieders belangen worden vertegenwoordigd. Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en geniet er van om anderen te helpen, maar ook om van anderen te leren. Hierdoor worden mijn teamleden en ik zelf geprikkeld om het maximale naar boven te halen. Buiten werktijd houd ik van tennissen en hardlopen. Daarnaast geniet ik er van om te reizen met mijn vriendin en zo nieuwe culturen te ontdekken.

Terug naar team
Terug naar team Anne van Vliet

Anne van Vliet LinkedIn Profile

Use your smile to change the world; don’t let the world change your smile.

Mijn enthousiasme overbrengen op anderen is iets waar ik veel energie van krijg. Mijn doel is dan ook om elke dag weer een lach op ieders gezicht te toveren. Dit in combinatie met het feit dat ik niet goed stil kan zitten maakt dat ik snel dingen aanpak. Moet er iets geregeld worden? Laat het maar aan mij over. Mijn achtergrond in communicatie heeft ervoor gezorgd dat ik zowel kennis heb van marketing, evenementorganisatie en gedragsbeïnvloeding. Wat ik hiervan erg interessant vind, is hoe je de mensen zo kan motiveren dat zij overgaan tot actie. Dit is iets waar ik mij ook graag verder in verdiep. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak op de dansvloer te vinden of met een bootje op het water.

Terug naar team
Terug naar team Jelmer van der Weide

Jelmer van der Weide

I am, because you are

Ik ben een proactieve veranderaar met ervaring in het publieke domein. Een gestructureerde creatieveling, die kansen ziet voor de klant en deze meehelpt te verzilveren. Dit doe ik door analytisch en sensitief te werk te gaan, zodat ik op een heldere wijze waarde kan creëren voor de maatschappij, publieke organisaties en hun projecten. Ik heb na mijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft enkele jaren ervaring opgedaan als adviseur bij het Ingenieursbureau van de Gemeente Amsterdam en vervolgens Vitens Evides International. Ik ben een kundig adviseur bij complexe vraagstukken en kijk hierbij verder dan alleen de techniek. Door oog te hebben voor mens en techniek kan ik organisaties, programma’s en projecten voorzien van waardevolle inzichten op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Ik houd van pro-activiteit, scherpte en saamhorigheid. Mijn pro-activiteit helpt mij bij het initiëren en organiseren van (sociale) activiteiten. Mijn scherpte draagt bij aan luisteren, analyseren en doorvragen om zo de daadwerkelijke behoeftes helder te verwoorden. Saamhorigheid is volgens mij van belang om als team gezamenlijk meer te kunnen dan de som der individuen. Naast mijn werk ben ik een fervent schaker, non-fictie lezer en avontuurlijke reiziger. Met als motto: zo veel mogelijk van de wereld zien en begrijpen en haar vervolgens beter maken.

Terug naar team
Terug naar team Jelmer de Wilde

Jelmer de Wilde LinkedIn Profile

Cultuur is de onzichtbare structuur die het gedrag bepaalt, zoals het landschap de loop van een rivier bepaalt.

Ik ben integer, gedreven en heb een voorliefde voor het bouwen van een organisatie waarin iedereen zich kan ontwikkelen tot de persoon die hij wil zijn in de tijd die hij er voor nodig heeft. Door de waarden van de organisatie te leven geef ik ruimte voor verandering en daag ik uit. Ik adresseer op een open en directe manier issues die persoonlijke ontwikkeling voor de adviseur en het behalen van resultaat voor opdrachtgevers in de weg staan. Zo behaal ik klinkende resultaten. Ik verwonder mij elke dag weer over nieuwe mogelijkheden van de techniek en welke mooie oplossingen daarmee voor de maatschappij gecreëerd worden. Ik Bouw mee aan nieuwe kennisgebieden. Daarom heb ik er zo veel plezier in met technische consultants te werken. Alsof je weer in Delft bent. Ik besteed veel tijd en aandacht aan mijn drie kinderen en zeil graag op mijn Hobie Cat 16. Voor Stevin heb ik 15 jaar als consultant gewerkt waarvan ruim 10 jaar als partner van een strategie realisatie bureau.

Terug naar team
Terug naar team Eren Yildirim

Eren Yildirim

Je hebt maar één reden nodig om iets wel te doen.

Ik krijg heel erg veel energie als ik het resultaat en de mens kan verbinden waarbij het ontwikkelen, verbreden en delen van kennis een voorwaarde is. Voor Stevin heb ik onder andere in de spoorsector, vastgoed en ICT gewerkt, waarin ik als project-portfolio en lijnmanager mijn bijdrage heb kunnen leveren. Naast mijn werk ben ik een troste vader van een zoon en woon met mijn vrouw Michelle in Rotterdam. In mijn vrije tijd houd ik van crossfit en wandelen door de bossen en duinen met mijn gezin, waarbij het verdwalen en je weg terugvinden een voorwaarde is.

Terug naar team
Terug naar team Michiel van der Zanden

Michiel van der Zanden LinkedIn Profile

Change does not roll in on the wheels of inevitability, but comes through continuous struggle.

Ik ben een nuchtere, innovatieve consultant en combineer dit met een kritische blik. Door mijn open houding en oprechte interesse in anderen, weet ik eenvoudig verbinding te maken met mensen op elk niveau in en buiten de organisatie. Ik heb meerdere jaren ervaring als consultant. Ik ben LEAN black belt en Lean Startup scrummaster. Ik heb als productontwikkelaar meerdere klantgerichte IT-producten ontwikkeld. Door op jonge leeftijd van dichtbij te hebben gezien welke impact de mens kan hebben op het milieu is het mijn levensmissie om mens en milieu iedere dag een beetje beter te laten samenwerken, zodat ook onze volgende generaties verzekerd zijn van een mooie wereld. Mijn managementstijl kenmerkt zich het best als dienend leiderschap: Ik zet graag anderen in hun kracht om samen het beste resultaat te behalen. Ik krijg veel energie van het verkennen van (innovatieve) vraagstukken en deze te vertalen naar concrete producten en/of projecten zodat ze ècht geschikt zijn om te gebruiken voor een organisatie. Ik ben ambitieus; ik wil continu verbeteren en dingen in één keer goed doen. Helaas werkt dit af en toe ook door in mijn privéleven, als ik weer eens alle boodschappen in één keer de trap omhoog wil tillen (standaardafwijking = 3σ). Failure over succes hoor je hem regelmatig roepen. In mijn vrije tijd ben ik in de natuur te vinden, het liefst te voet, op mijn snowboard of op de motor.

Terug naar team
Terug naar team Bram Loozen

Bram Loozen LinkedIn Profile

Ik ben een gedreven consultant die zich graag inzet voor een duurzame toekomst. Deze grote uitdaging gaan we vooral samen aan, zo bereik je het meest! Ik geloof dat iedereen een unieke bijdrage kan leveren vanuit een andere achtergrond. Mijn eigen achtergrond ligt in de Technische Bedrijfskunde, daarnaast heb ik ervaring op het gebied van hoogspanningsbouw en Elektrische Energietechniek. Ik denk graag (gevraagd en ongevraagd) mee over verbeteringen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden met een gitaar in mijn handen, op de motor of energiek bezig op het korfbalveld.

Terug naar team
Terug naar team Loïs Lentz

Loïs Lentz LinkedIn Profile

Mijn passie is het vertellen van verhalen. In het consultancy vak uit dit zich in het achterhalen van het verhaal achter de opdracht om op deze manier tot de kern van het vraagstuk te komen. Tijdens de opleiding Industrial Design aan de TU/e heb ik me gefocust op de menselijke kant van projecten. Hierbij wil ik ervoor zorgen dat in de opdracht niet alleen ikzelf, maar ook het hele team in zijn kracht staat. De show is immers het mooist als licht, camera en geluid allemaal werken in harmonie. Naast mijn werk vertel ik verhalen als schrijfster en als actrice. Ook besteed ik mijn tijd graag met vrienden, doe ik handwerken en ben ik altijd in voor een bordspel.  

Terug naar team