Ons Team

Wij zijn Stevin Technology Consultants

Activating Potential

Talentontwikkeling
We zijn nooit uitgeleerd
Bij Stevin werken professionals die hard willen groeien. We zijn er dan ook op gericht om onze consultants maximaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. We activeren het potentieel van nieuw talent door een broedplaats te bieden waarin ze alle ruimte krijgen om te exploreren. We moedigen ze elke dag aan om lef te tonen en tot spraakmakende oplossingen te komen.

Wat is jouw ambitie?
We ontmoeten graag nieuw talent
Ben je nieuwsgierig geworden naar Stevin als werkgever en collega? Voel je je uitgedaagd door de klanten waarvoor we werken en de opdrachten die we doen? Ben je gedreven om jouw talent in te zetten én te ontwikkelen? We maken graag kennis.

Meet the team

Intelligentie, lef en sensitiviteit staan centraal bij onze consultants. Deze combinatie stelt ze in staat om scherpe probleemanalyses te maken en tot innovatieve oplossingen te komen. De oprechte interesse in de klant zorgt voor duurzame relaties.
Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

Terug naar team image01

Frank Broos LinkedIn Profile

Be yourself; everyone else is already taken.

Frank is een ambitieuze, positieve en gedreven professional. Hij is altijd op zoek naar mogelijkheden en haalt graag het beste uit zichzelf en zijn omgeving. Door zijn extraverte karakter zoekt hij graag mensen op en bouwt verbindingen voor nu en de toekomst. Voor Stevin heeft Frank bij Capgemini gewerkt in diverse leiderschapsposities. In zijn vrije tijd houdt hij van reizen en hardlopen. Hij heeft bijvoorbeeld een half jaar in India gewoond en is hij regelmatig op andere continenten te vinden. Hiermee houdt hij zijn blik open en blijft dicht bij zichzelf.

Terug naar team
Terug naar team image01

Steven Hoog LinkedIn Profile

Een team is meer dan de som der individuen

Werken in teamverband is het mooiste dat er is. Samen de uitdaging aan gaan, samen committeren om tot oplossingen komen, samen de eindstreep van een project halen. Steven is een echte teamspeler, die een goede samenwerking in goede harmonie tussen alle projectleden hoog in het vaandel heeft staan. Het functioneren van een team is namelijk meer dan een optelsom van de kwaliteiten van de individuele teamleden. Door zijn rol als trainer/coach van het eerste team van de Delftsche Studenten Hockey Club, het team waar Steven 6 jaar als speler voor uit kwam en de club waar Stevin hoofdsponsor van is, heeft Steven ook buiten het werk ervaring met het aansturen, begeleiden en vormen van een team.

In de vijf jaar dat Steven bij ingenieursbureau ImProvia gewerkt heeft, heeft hij zeer veel ervaring opgedaan in grote (infrastructurele) UAV-GC projecten. Enerzijds als projectleider, anderzijds als Systems Engineer en/of contractmanager. Door zijn ruime ervaringen met UAV-GC, kan hij juist projecten met deze contractvorm naar een hoger niveau tillen. Ook als projectmanager staat Steven zijn mannetje, dankzij de verschillende projecten en rollen die hij gedaan heeft. Het brede en verschillende pallet aan projecten in verschillende omgeving waarin Steven gewerkt heeft (van aanleg van snelwegen, tot de renovatie van Thialf en van bagagesystemen tot waterzuiveringsinstallaties), toont aan dat hij het onbekende niet schuwt en door snel te schakelen snel projectkennis kan opdoen.

Buiten zijn werk is Steven erg sportief ingesteld. Hockey is zijn grote passie, de laatste jaren is daar hardlopen aan toegevoegd, resulterend in het lopen van de marathon van Amsterdam. Het werken in teamverband (hockey) en de uithoudingsvermogen en discipline van het hardlopen zijn kenmerken die Steven ook in zakelijk verband erg belangrijk vind.

Terug naar team
Terug naar team image01

Caroline Stuyt LinkedIn Profile

Gedreven en met plezier werken aan een resultaat waar ik in geloof!

Ik heb een passie voor duurzame oplossingen. Vaak zijn deze complex, multidisciplinair, vol uitdaging en toekomstgericht – en onder deze omstandigheden ben ik op mijn best. Gedreven en met plezier werk ik zo pragmatisch mogelijk naar een optimaal resultaat toe. Daarnaast ben ik analytisch, communicatief sterk en flexibel. Ik streef ernaar om continu te blijven leren en ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

Terug naar team
Terug naar team image01

Tycho van Houten LinkedIn Profile

Without change the world would be a dull environment, no one likes dull.

Hij is de rust zelve, een sociale levensgenieter die ervoor zorgt dat mensen mee willen gaan in verandertrajecten. Open en eerlijk, zo bouwt hij snel relaties en onderling vertrouwen op. Zijn talent is om dit op verschillende niveaus in de organisatie te realiseren. Tycho is een echte bruggenbouwer met de ambitie om daar waar hij is, verbeteringen aan te brengen. Verbeteringen die kunnen leiden tot veranderingen, wanneer de verandering leidt tot weerstand is Tycho in zijn element om dit goed te beheersen. Met een affiniteit voor techniek maar ook een scherp oog voor organisatorische aspecten zet Tycho zich in om het beste resultaat te behalen.

Terug naar team
Terug naar team image01

Koen van de Weijenberg LinkedIn Profile

Een team dat excelleert is het mooiste dat er is!

Koen is een natuurlijk leider die met passie nieuwe dingen doet. 10 jaar geleden begonnen als management trainee bij Cofely GDF-SUEZ begonnen en doorgegroeid van consultant asset management, tot afdelingsmanager in de energiesector. Zijn praktische inzicht en analytisch vermogen zorgen voor een duurzame aansluiting bij zowel management als operatie en hierdoor is hij breed inzetbaar. Koen communiceert direct, scherp maar op een respectvolle manier en weet collega’s, projectteams en afdelingen snel vertrouwen en inzicht te geven. In zijn vrije tijd is Koen vooral buiten te vinden. Trainen voor de Iron Man of gezellig met vrienden naar het park, boot of op het terras. Het leven is mooi…

Terug naar team
Terug naar team image01

Jelmer de Wilde LinkedIn Profile

Cultuur is de onzichtbare structuur die het gedrag bepaalt, zoals het landschap de loop van een rivier bepaalt.

Jelmer verwondert zich graag over paarse krokodillen in het dagelijks leven en vindt het een sport deze op te lossen waarbij iedereen erop vooruit gaat. Hij is integer, gedreven en heeft een voorliefde voor het efficiënt en effectief laten verlopen van processen in organisaties. Jelmer geeft ruimte voor verandering en adresseert op een open en directe manier issues die het resultaat in de weg staan. Zo behaalt Jelmer klinkende resultaten. Jelmer besteedt veel tijd en aandacht aan zijn drie kinderen en zeilt graag op zijn Hobie Cat 16. Voor Stevin heeft hij 15 jaar als consultant gewerkt waarvan ruim 10 jaar als partner van een strategie realisatie bureau. Sinds 3 jaar is Jelmer als medeoprichter ook betrokken bij de social enterprise De Kompanen.

Terug naar team
Terug naar team image01

Melvin Agten LinkedIn Profile

People who find solutions to problems are those who firmly believe that solutions exist for every problem.

Uiterst leergierig en geïnteresseerd in techniek van A tot Z, altijd meedenkend in oplossingen waarin resultaatgerichtheid centraal staat. Met zijn sterk analytisch vermogen, het doorzien van trends en het communiceren met de juiste links is hij voor ieder complex vraagstuk waardevol. Melvin wordt enthousiast van diverse sporten en alles dat nieuw voor hem is en nieuw perspectief geeft. Zo ziet hij bijvoorbeeld de energietransitie als een wereld vol mogelijkheden. Naast een achtergrond in luchtvaart- en ruimtevaarttechniek en duurzame energie technieken heeft Melvin inmiddels ervaring met diverse raakvlakken van asset management bij netbeheerders van elektriciteit en gas. Dit betreft o.a. risico management, portfolio management en data science.

Terug naar team
Terug naar team image01

Katelijn van den Berg LinkedIn Profile

Sometimes you win, sometimes you learn

Katelijn is een ambitieuze projectmanager die het belangrijk vindt om doelgericht de juiste zaken te realiseren. Ze kan goed luisteren en weet op een enthousiaste en vriendelijke manier anderen te overtuigen. Deze organisator doet met een vleugje idealisme projecten die bijdragen aan een betere en duurzame maatschappij.

Terug naar team
Terug naar team image01

Martijn Marijnen LinkedIn Profile

Impossible only means that you haven’t found the solution yet

Enthousiast en gedreven gaat Martijn te werk. Met een technisch-bedrijfskundige achtergrond en interesse in systems engineering en asset management heeft hij gewerkt aan verschillende projecten in infrastructuur. Nu ligt de focus op systems engineering in de maritieme sector. Hij houdt van aanpakken, werkt gestructureerd en verliest het doel niet uit het oog. Naast werken houdt Martijn veel van zeilen en wielrennen, en pakt hij in het weekend vaak een mooie klus aan.

Terug naar team
Terug naar team image01

Jelena van Gelder LinkedIn Profile

You don’t get results by focusing on results. You get results by focusing on the action that produce results

Jelena is iemand die met haar menselijke resultaatgerichtheid mensen weet mee te nemen en daarmee succesvol verbeteringen door kan voeren. Daarnaast kijkt ze met een kritische blik naar de nut en noodzaak van dingen. Dit helpt om theorieën en kaders succesvol te laten zijn in de praktijk. Haar innerlijke drijfveer om (maatschappelijke) waarde toe te voegen en daarmee een positieve bijdrage te leveren aan haar directe omgeving, maakt van haar een gedreven persoonlijkheid en een betrokken collega.

Terug naar team
Terug naar team image01

Albert-Jan Egmond LinkedIn Profile

Het is makkelijk om dingen moeilijker te maken, maar moeilijk om dingen makkelijker te maken!

Albert-Jan is een betrokken, gedreven en enthousiast mensen mens, hij is altijd op zoek naar de perfecte verbinding waarmee alle betrokkenen een win win kunnen halen. Hij doorgrondt problemen graag totaal, om vervolgens met de beste oplossing te komen.

Albert-Jan haalt zijn ontspanning en zijn inspiratie uit de natuur en is daarnaast regelmatig aan het sporten om geestelijk en lichamelijk in conditie te blijven. Hij is gelukkig getrouwd en heeft 2 kinderen en een hond. Hij is inmiddels 13 jaar als ondernemer actief, waarvan de laatste 9 jaar als oprichter en directeur van Stevin. Hij heeft zijn eerdere werkervaring opgedaan bij technologie concerns Stork en Ascom, maar is na enkele leidinggevende posities uiteindelijk voor zichzelf begonnen.

Terug naar team
Terug naar team image01

Dick Bruin LinkedIn Profile

Everything is possible, dream, believe, act, achieve!

Door de combinatie van een technische en beleidsmanagement gerichte studie, een brede werkervaring en sociale curriculaire activiteiten heb ik geleerd om verbindingen tussen complexe vraagstukken en belangen van de betrokken belanghebbenden te bouwen. Ik ben daarnaast door mijn topsportmentaliteit een gedreven persoon die ervan houdt te werken in multidisciplinaire en multiculturele teams, om gezamenlijk een hoger doel te bereiken.

Terug naar team
Terug naar team image01

Robin Coester LinkedIn Profile

Good people bring out the best in people.

Robin is een gedreven professional die ernaar streeft een optimaal resultaat te behalen met de organisatie die hiervoor aan de lat staat. Een belangrijk uitgangspunt is dat Robin uitgaat van de sterkte in de mensen en deze samen zo effectief mogelijk inzet. Uit zijn ervaringen de afgelopen 10 jaar in onder andere de spoorsector, procesindustrie en high tech maakindustrie blijkt dat organisaties die een “structurele sprong” willen maken, te maken krijgen met impactvolle ups en downs voordat het eindresultaat behaald wordt. Juist het teweeg brengen van benodigde veranderingen, het gezamenlijk ervaren en het uiteindelijke behalen van successen, is een intrinsieke drijfveer voor Robin, waarbij sportiviteit hoog in zijn vaandel staat. In zijn vrije tijd begeleidt hij een jeugdvoetbalteam op eenzelfde wijze.

Terug naar team
Terug naar team image01

Carlijn van der Sande LinkedIn Profile

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.

Nieuwsgierig hoe het beter kan en onderdeel zijn van de oplossing. Carlijn is sterk in het transparant maken van complexe zaken en haalt energie uit het vertalen naar concrete acties ter verbetering. Ze voelt zich snel op haar gemak in nieuwe omgevingen en is gemotiveerd om te blijven leren en ontwikkelen. Ze is een echte teamspeler met een optimistische en energieke houding. Carlijn heeft brede ervaring met product- en projectmanagement in multidisciplinaire context o.a. IT, (energie-)productie, marketing & sales. Daarnaast heeft ze een sterke motivatie voor en interesse in alles dat raakt aan innovaties op het gebied van duurzame ontwikkeling en de transitie naar een circulaire economie.

Terug naar team
Terug naar team image01

Arnoud de Beer LinkedIn Profile

Samen resultaten neerzetten die ertoe doen.

Arnoud is een verbindende projectmanager met visie en gedegen technisch doorzicht. Hij legt makkelijk contact waarmee hij de daadwerkelijke probleemstelling weet te doorgronden en de juiste oplossing weet te vinden. De technische kant van een project vindt hij gaaf, maar de verbinding tussen mens (gedrag) en techniek fascineert hem elke keer weer. Arnoud is gelukkig getrouwd en de trotse vader van twee dochters. Hij houdt van het bourgondische leven en deelt dit graag door bijvoorbeeld een mooi maal voor familie en vrienden te bereiden. Verdere inspiratie en ontspanning haalt hij uit het buitenleven met zijn twee honden. Hij is een internationaal onshore en offshore projectmanager met 13 jaar ervaring binnen de olie & gas- en de energiesector. Door zijn verscheidenheid aan rollen en afdelingen binnen het energiebedrijf Essent, kan hij de hele energieketen overzien inclusief de stafafdelingen. Veranderingen moeten duurzaam zijn en als interne change management coach heeft hij ook collega’s geholpen dit te realiseren.

Terug naar team
Terug naar team image01

Axel Booij LinkedIn Profile

Aim for the stars. Even if you miss you are still among them!

Axel is opgeleid tot civiel technisch ingenieur aan de Technische Universiteit Delft, met als specialisatie Construction Management and Engineering. Hij heeft ervaring opgedaan op de raakvlakken tussen de verschillende partijen in de keten en houdt zich bezig met interne procesoptimalisaties.

Van nature is Axel analytisch sterk, competitief en resultaatgericht. In combinatie met zijn empathisch vermogen zorgt dit ervoor in een vroeg stadium de gezamenlijke doelstelling helder voor ogen te krijgen. Dit dient als basis om met een goed doordacht plan de gestelde doelen in praktijk te brengen. Op de juiste momenten kunnen vertragen en versnellen dragen ertoe bij samen de hoogst haalbare prestatie neer te zetten.

Terug naar team
Terug naar team image01

Jacques Werner

|

"IF YOU CAN'T EXPLAIN IT SIMPLY, YOU DON'T UNDERSTAND IT WELL ENOUGH" - ALBERT EINSTEIN

Jacques is opgeleid tot MSc duurzame energie en materialen aan de Universiteit Utrecht. Hij heeft tijdens zijn studie gespecialiseerd op gebieden betreffend proces optimalisatie en verbetering, met name middels Levens Cyclus Analyse. Als een initiatief nemende consultant is hij zelfstandig en proactief in het oppakken van zaken en het organiseren van werk. Daardoor weet hij de kern uit een boodschap te filtreren en is hij perfectionistisch met zijn werk. Hij kan werken onder hoge tijdsdruk en snel resultaten boeken. Jacques is flexibel en behulpvaardig waardoor hij makkelijk in een team mengt. Hij is enthousiast, inventief en leergierig en past dit toe aan zijn passie voor innovatie en de energie transitie.

Terug naar team
Terug naar team image01

Rein Boshuisen LinkedIn Profile

Techniek als middel om gezamenlijk je einddoel te realiseren

Rein is een ambitieuze projectmanager die in teamverband gaat voor het beste resultaat. Daarin schakelt Rein tussen technisch inhoudelijk niveau en organisatieniveau om zo de diverse mensen en teams met elkaar te verbinden. Door zijn werktuigbouwkundige achtergrond is hij in staat om technisch inhoudelijk mee te denken en advies te geven, maar tegelijkertijd de organisatiebelangen in het oog te houden. Rein heeft brede ervaring in de private en publieke sector op het gebied van technologie en ICT en heeft een persoonlijke interesse voor innovatieve technologie, duurzaamheid en IT.

Buiten zijn werk zeilt Rein graag, zowel in wedstrijd als recreatief verband. Tijdens zeilwedstrijden speelt sportiviteit een grote rol, iets wat Rein in zakelijk opzicht ook erg belangrijk vindt.

Terug naar team
Terug naar team image01

Jort Kuiper LinkedIn Profile

Strive for continuous improvement, instead of perfection

Jort is altijd op zoek naar verandering die positief bijdraagt aan een organisatie, aan anderen en aan zichzelf. Hierbij maakt het niet uit of het een verbetering is door procesoptimalisatie, door een technische innovatie of dat een gedragsverandering zorgt voor het gewenste effect. Jort haalt zijn energie uit het samenbrengen van partijen met verschillende belangen. Hierbij is het helder bepalen van het gezamenlijk einddoel en het benoemen van het gemeenschappelijke belang essentieel. Hiermee wordt iedereen betrokken en wordt men meegenomen in de verandering. Dit combineert hij met een pragmatisch aanpak om tot het maximale resultaat te komen. Naast een technische achtergrond in transportkunde heeft Jort ook meerdere jaren ervaring in de ICT. Altijd handig in een wereld die steeds sneller digitaliseert.

Naast zijn werk is Jort veel op het hockeyveld te vinden en rent hij regelmatig lange afstanden. En als het kan zit hij in de sneeuw.

Terug naar team
Terug naar team image01

Michiel van Ardenne LinkedIn Profile

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes

Als projectmanager streeft Michiel continu naar het hoogst haalbare resultaat door binnen organisaties de juiste personen te betrekken, te motiveren en aan te sturen.

Zijn ervaringen met diverse projecten in onder andere de IT sector en de sport- en entertainmentindustrie hebben hem geleerd dat succes gebaseerd is op efficiënt samenwerken en buiten de gebaande paden durven te denken. Hierbij richt Michiel zich graag op het doorgronden en verbeteren van technisch uitdagende processen en de vertaling hiervan naar nieuwe kansen en toepassingen. Zijn liefde voor duurzaam ondernemen laat hij hier graag in meespelen; samen op zoek naar toekomstbestendige oplossingen.

Naast het werk is Michiel trotse vader van een dochter en woont hij samen met zijn vriendin in Utrecht. Michiel is graag op het hockeyveld te vinden, zowel als speler als trainer.

Terug naar team
Terug naar team image01

Roberto Balzarelli LinkedIn Profile

It always seems impossible until it's done

Roberto gelooft dat met de juiste voorbereiding en positieve mindset elk project succesvol kan zijn.

Zijn Italiaanse en Nederlandse achtergrond vind je terug in zijn persoonlijkheid. Gepassioneerd en innemend gecombineerd met een scherpe blik op de wereld en een directe vorm van communicatie.

Als project manager kenmerkt Roberto zich door het stellen van heldere doelen, een hoge dosis energie en een focus op samenwerking met het team.

Zijn achtergrond in de luchtvaart industrie en analytische denkvermogen stellen hem in staat om complexe problemen terug te brengen naar de kern. Dit vind je terug in de grote hoeveelheid succesvolle root cause analyses die Roberto heeft uitgevoerd.

Roberto werkt graag met diverse teams. Van board of directors tot aan productie personeel op de vloer. Hij zorgt voor de juiste toon om zijn boodschap over te brengen, weet het team te enthousiasmeren en gezamenlijk een oplossing te bereiken.

Buiten werktijden om is Roberto een fanatiek squasher en spendeert hij veel tijd aan het uitbreiden van zijn muzikale collectie.

Terug naar team
Terug naar team image01

Dip Yu Choy LinkedIn Profile

The best way of removing negativity is to laugh and be joyous

Dip Yu is een enthousiaste consultant die energie haalt uit het samenbrengen van mensen waardoor complexe problemen worden opgelost. Ze gelooft sterk in het belang van goed teamwork en de waardevolle gevolgen daarvan. Door middel van heldere communicatie en een positieve instelling streeft Dip Yu altijd naar een plezierige samenwerking en betrokkenheid van alle partijen.

Ze is in staat om verschillende problemen aan te pakken door haar technische achtergrond en analytische vaardigheden te combineren met een open mindset. Met een efficiënte werkhouding focust ze graag op de essentiële details om uiteindelijk het grotere plaatje goed te doorgronden.

Terug naar team
Terug naar team image01

Martijn Frijns LinkedIn Profile

It is always the simple that produces the marvelous

Martijn is een betrokken consultant met een achtergrond in zowel werktuigbouwkunde als bedrijfskunde. Innovatie en continue verbetering zijn twee van zijn persoonlijke drijfveren. In het bijzonder ligt zijn passie bij de ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things. Enerzijds omvat dit de data-gedreven processen die hiermee gepaard gaan, en anderzijds de mogelijkheden die deze ontwikkelingen teweegbrengen voor innovatieve businessmodellen.

Zijn analytische vaardigheden stellen Martijn in staat om snel tot de kern van problemen te komen. In uitdagende situaties brengt hij graag de juiste mensen en kennis bij elkaar, om een oplossing te bereiken die een optimum creëert voor alle betrokken partijen. Door zijn multidisciplinaire achtergrond is hij effectief inzetbaar op het snijvlak van organisatie en techniek.

Terug naar team
Terug naar team image01

Rodi van den Bergen

Een welomschreven doel is het geheim van duurzaam succes

Rodi is een enthousiaste, gedreven teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zaken voor elkaar krijgt. Zoals Rodi communiceert, benadert hij ook zijn projecten: open, direct en met een grote mate van nieuwsgierigheid. Hij doorgrondt complexe problemen snel en haalt de kern eruit.

Rodi houdt zich graag bezig met vraagstukken met grote maatschappelijke impact rond het thema duurzaamheid. Het liefst complexe problemen met een hoog abstractieniveau en onzekere toekomstvariabelen, waarin de vertaling van doelen naar een plan centraal staat.

In zijn vrije tijd verlegt Rodi graag zijn horizon door te reizen. Het liefst bezoekt hij Latijns Amerika vanwege de open cultuur en de mogelijkheid zijn Spaans te verbeteren.

Terug naar team
Terug naar team image01

Peter Hovestad LinkedIn Profile

Waarom moeilijk doen als het samen kan

Als consultant krijgt Peter energie van het samenbrengen van de juiste mensen om gezamenlijk te werken aan het verbeteren en het optimaliseren van bestaande processen en systemen.

Hierbij gaat hij altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Door middel van zijn inzet en enthousiasme probeert hij betrokkenheid te creëren om zo een echt winning team neer te zetten.

De ervaringen als consultant binnen diverse complexe infrastructuurprojecten hebben hem geleerd dat het essentieel is om efficiënt samen te werken en vanaf het begin gezamenlijk een duidelijk doel te formuleren. Om dit doel te bereiken is het belangrijk dat de verwachtingen en verantwoordelijkheden binnen het team helder zijn vastgelegd. Hierbij speelt een pragmatische aanpak een belangrijke rol, waarbij processen ondersteunend zijn aan de techniek.

Door sportief samen te werken, betrokken te zijn en helder te communiceren is Peter er van overtuigd dat gezamenlijk complexe problemen kunnen oplossen en zo de publieke infrastructuur klaar kunnen maken voor de toekomst.

Terug naar team
Terug naar team image01

Rick van Koppen

“We can accomplish more together than we can alone”

|

Rick is nieuwsgierig van aard, werkt graag samen in teams en is oprecht betrokken bij klanten. Hij hanteert een analytische en pragmatische aanpak om tot passende oplossingen te komen. Zijn prettige communicatie zorgt er voor dat deze oplossingen breed gedragen worden.

Tijdens zijn studie Technische Bestuurskunde heeft hij zeer brede technische kennis en vaardigheden opgedaan. Deze vaardigheden worden door Rick ingezet op het snijvlak van techniek en maatschappij. In zijn tijd bij PwC en Strategy& heeft hij verschillende partijen in de energiesector geadviseerd over complexe onderwerpen als duurzaamheid, strategie en regulering.

Zijn vrije tijd vult Rick het liefst omringd door vrienden en familie. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met lezen, het kraken van brain puzzels of is hij te vinden op het tennisveld.

Terug naar team
Terug naar team image01

Caroline van Wijk LinkedIn Profile

We are continously faced by great opportunities brilliantly disguised as insoluble problems

Energie, een “can do” mentaliteit en een flinke dosis nieuwsgierigheid. Met deze instelling krijgt Caroline mensen enthousiast om in oplossingen te denken in plaats van problemen. Haar nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ze snel organisaties en processen doorgrondt maar ook snel veel mensen leert kennen. Ze heeft ruim ervaring met proces optimalisatie vanuit haar studie achtergrond en de projecten die ze heeft gedaan. De mooiste uitdaging vind ze om de betrokken partijen bij elkaar te brengen en te faciliteren om het (verbeter)potentieel te verzilveren. Haar kracht zit in het verbinden van mensen in alle lagen van de organisatie.

Haar persoonlijke interesse ligt in een combinatie van duurzaamheid voor de wereld en duurzaamheid voor eigen lichaam en geest. Dit betekent een stuk bewustzijn in de persoonlijke keuzes die zij maakt waardoor ze bij kan dragen aan een betere wereld. En dit betekent ook dat ze in haar vrije tijd regelmatig te vinden is op de sportvloer of de yoga mat.

Terug naar team
Terug naar team image01

Jeffrey van Oostrom LinkedIn Profile

Verandering is de enige constante. Zonder verandering sta je stil.

Jeffrey krijgt enorm veel energie van het samen mooie dingen doen. Technische kennis heeft hij opgedaan tijdens zijn studie Aerospace Engineering. In zijn tijd als docent en als projectmanager bij KPN en Ordina heeft hij geleerd hoe je mensen bij elkaar kunt brengen. Jeffrey combineert deze twee vaardigheden graag om complexe uitdagingen te doorgronden, oplossingen te vinden én tot uitvoering te brengen. Hij weet op verschillende niveaus enthousiasme te wekken en mensen te overtuigen dat er voor elk probleem een slimme, innovatieve en duurzame oplossing bestaat.

Terug naar team
Terug naar team image01

Thijs de Groot LinkedIn Profile

Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.

Samen resultaten behalen waar we trots op kunnen zijn, daar krijgt hij energie van. Voor Thijs zijn gezelligheid en sfeer, maar ook presteren en kwaliteit belangrijk. Kort samengevat is hij technisch en analytisch, en tegelijkertijd sociaal en verbindend. Hij is oprecht, betrouwbaar en authentiek, waardoor hij fijn samenwerkt en makkelijk te volgen is.

Door mijn studie werktuigbouwkunde heeft hij een brede technische kennis en interesse opgebouwd. Deze zet hij graag in op het raakvlak van technologie en business. Zo heeft hij succesvol een aantal consultant en project- en programmarollen bij technische bedrijven vervuld.

HIj geniet van afwisseling. Het ene moment brengt hij graag de juiste mensen bij elkaar en zorgt hij dat we samen in de juiste richting werken, het ander moment verdiept hij zich graag in een analytisch, complex probleem. ​Hij kan zaken van verschillende kanten bekijken zonder bevooroordeeld te zijn. Zo maakt hij met rust een analyse en komt hij tot een passende oplossing. 

Terug naar team
Terug naar team image01

Justin van Loon LinkedIn Profile

Set a goal so big you cannot achieve it until you grow into the person who can

Gedreven en energieke projectmanager met een mindset om dingen voor elkaar te krijgen, zelfs in complexe omgevingen met veel obstakels. Hierbij maakt Justin gebruik van zijn persoonlijke productiviteit en creativiteit. Hij werkt vanuit een open en enthousiaste houding graag samen met anderen om te verbinden en tastbare, duurzame resultaten te behalen. Door een helikopterview is hij in staat om de details te ontstijgen en het grotere geheel te blijven zien. 

Hij heft meerdere jaren ervaring met consultancy en project management in internationale en complexe omgevingen, waarin hij specialistische projecten rondom data architectuur en IT implementatie heeft begeleid, en heeft gewerkt aan business-integratie en business-strategie vraagstukken. Zijn specifieke functionele kennis ligt bij informatiemanagement, kennismanagement, en leren in organisaties, en hoe dit organisaties kan helpen om zich te onderscheiden. 

 Door zijn studie-achtergrond in 'Industrial Engineering & Management' en zijn ervaring als 'Technology Consultant' kan hij zowel de bedrijfsmatig/ economische als de technische/ inhoudelijke kant van organisaties doorzien en hij krijgt er energie van om bruggen hiertussen te bouwen.

Terug naar team
Terug naar team image01

Vacature

Wie zijn wij?
Stevin ontwikkelt technisch talent om de prestaties van de publieke infrastructuur toekomst bestendig te verbeteren. Onze kracht zit in het verbinden van mensen en het delen van kennis. We werken in wisselende samenstelling en leren branche overstijgend. Zo geven wij kennis waarde en maken we het verschil voor onze opdrachtgevers èn voor de maatschappij.

Wat houdt het werk in?
Je adviseert en begeleidt klanten in complexe vraagstukken op het snijvlak van organisatie en techniek. Door je ervaring bij verschillende bedrijven breng je de klanten branche overstijgende kennis en ervaring. Als Technology Consultant ben je als geen ander in staat om technische oplossingen succesvol te realiseren door scherpe analyse, betrokkenheid bij de klant en heldere communicatie.

Wat is een stevige Stevinner?
Een stevige Stevinner stelt nèt die ene vraag die de rest van de tafel ook wil stellen maar niet durfde. Je wil namelijk precies weten wat er speelt om ook onderdeel te zijn van de oplossing en eerder ga je de deur niet uit. Dat noemen wij scherp en betrokken. En daar leer je van, het daagt je uit je talent te gebruiken. Je zorgt voor een uniform beeld en maakt duidelijke afspraken, dat is helder en daarmee bereik je resultaat.

Adviseur, Stevin en opdrachtgever horen bij elkaar We zorgen voor een goede balans tussen persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van Stevin als bureau en de uitvoering van projecten voor onze opdrachtgevers omdat deze elkaar versterken.

We sturen op ontwikkeling van jouw talenten en fouten maken mag, als je er maar van leert. Dat is de mindset die we zoeken. Leren staat centraal voor jezelf, Stevin en je opdrachtgevers. Daardoor zijn wij aantrekkelijk voor onze opdrachtgevers omdat we een inspirerende leeromgeving creëren en daardoor als geen ander in staat zijn projecten succesvol te realiseren.

Wie ben jij?
Als Consultant bij Stevin heb je een afgeronde WO-opleiding met affiniteit voor techniek. Je weet impact te maken, bent communicatief sterk en nieuwsgierig. Je voelt je thuis bij verschillende opdrachtgevers en kan snel tot de kern van een probleem komen. Door goed contact met je collega’s en opdrachtgever en scherp analytisch vermogen begrijp je de organisatie en de organisatiedynamiek. Je kent je talenten en wilt die verder ontwikkelen. Buiten je werk ben je natuurlijk ook en betrokken, fit, energiek en actief.

Ideaal Profiel
Niemand is perfect, ook wij niet. De ideale Stevin Consultant heeft de volgende eigenschappen en vaardigheden:

Wat bieden wij je? Een zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Natuurlijk hoort hier een goed salaris, winstdeling en pensioenregeling bij. En krijg je de keuze uit een leaseauto, reiskosten-vergoeding of OV kaart. Je hebt zelf de regie over je vakantie dagen, je neemt zoveel dagen op als jij nodig hebt en je werk toelaat. We bieden een intern opleidingsprogramma van 16 maanden. Daarna heb je zelf de regie over je opleidingsbudget.

Samenwerken! Zie jij in jouw ambitie aansluiting met onze visie? Zie je in jouw ervaring aanknopingspunten met de branche en het soort projecten dat wij uitvoeren? Heb jij een technische opleiding en academische denkniveau? Dan zoeken wij jou, dus neem contact op met ons!

Terug naar team