Consultant

Floris de Boer

Wat leuk dat je op mijn foto hebt geklikt. Ik vertel graag wat meer over mijzelf. Naast mijn werkervaringen en opleidingen die op mijn LinkedIn profiel staan, deel ik hier graag in het kort wat meer over wat daar niet te vinden is.

Ik ben iemand die altijd op zoek is naar avonturen en nooit nee zegt tegen nieuwe kansen en uitdagingen. Deze instelling neem ik mee in het doen van mijn werk. Mijn nieuwsgierigheid en brede interesses drijven me om te streven naar het verbeteren en verduurzamen van de publieke infrastructuur. Als het op projecten aankomt, vind ik het leuk om erin te duiken. Het probleem helemaal doorgronden, kansen spotten en verbeteringen aanbrengen. Door elk detail te begrijpen, ben ik in staat om kritisch te denken en uiteindelijk tot goede oplossingen te komen. Dit doe ik niet alleen, maar het liefst in samenwerking met anderen. Een goede samenwerking is voor mij de sleutel tot succes.

Meer weten? Kom gerust een keertje langs. Dan kunnen we het ook hebben over andere belangrijke zaken in het leven, zoals sporten, reizen en podcasts. Ik hoor graag van je!

Dus heb jij een volgende uitdaging voor mij? De koffie staat klaar!