Consultant

Mitchell Multem

Spin-in-het-web, creatief, oplossingsgericht, sociaal, ondernemend, kritisch, verbindend. Maar naast clichés heb ik gelukkig nog meer in petto:

De grootste maatschappelijke uitdagingen van onze tijd vragen om inclusieve, gebruikersgerichte en sector overstijgende oplossingen. Een goede oplossing is altijd te vinden op de plekken waar disciplines samenkomen. Met een uiteenlopend interessegebied en gezonde nieuwsgierigheid, probeer ik mijzelf in een zo breed mogelijk veld bekend te maken. Ik haal mijn energie uit het doorgronden van problemen, het verbinden van mensen en het faciliteren van samenwerkingen. Bepakt met een sociaal karakter en een technische achtergrond, maak ik lastige onderwerpen bespreekbaar. Ik vind het hierin belangrijk om doeltreffend en effectief te werk te gaan.

Naast mijn werk, ben ik graag bezig met het opzetten van nieuwe initiatieven. Het regelen van bijvoorbeeld een vriendenweekend of ben ik aan het genieten van een hapje eten buiten de deur. Het liefst in gezelschap van goede vrienden, familie of mijn vriendin.