Gilles nonchalant
Consultant

Gilles Quak

Leading Change Together

Ik ben een energieke, gedreven verandermanager en projectmanager, die in zijn kracht staat als verbindende factor op het snijvlak van Business en IT. Ik heb ruime ervaring binnen de mobiliteits- en energiesector met het leiding geven aan multidisciplinaire teams en het aansturen van externe partijen. Ik zorg voor het aanhaken van alle relevante stakeholders en heb het vermogen om te verbinden, mensen betrokken te maken en te overtuigen. Dit doe ik door een combinatie van enthousiasme, inlevingsvermogen en overtuigingskracht.

Ik weet mijn visie om te zetten naar een concreet stappenplan en acteer altijd organisatie sensitief om verandering te kunnen realiseren. Daarbij geloof ik in de kracht van resultaatgericht samenwerken om de gewenste resultaten te kunnen behalen.

Binnen Agile veranderingstrajecten ligt mijn toegevoegde waarde op de integrale optimalisatie van processen, IT en organisatie en het meenemen van mensen. Mijn flexibele en toegankelijke houding in combinatie met mijn omgevingsbewustzijn stellen mij in staat om soepel te schakelen tussen strategisch management en de operationele werkvloer. Ik weet draagvlak te creëren, besluitvorming voor te bereiden en ben een stevige gesprekspartner op zowel strategisch als tactisch niveau om uiteindelijk veranderingen duurzaam te implementeren en borgen.

Als mens typeer ik mij als sympathiek en open, ben ik een echte teamspeler en weet ik te inspireren en enthousiasmeren. Ik ben inhoudelijk sterk en wek vertrouwen door mijn persoonlijkheid en coachende benadering van mijn (project)teamleden. Ik heb daarbij altijd oog voor het menselijke aspect en weet in samenwerking het beste uit mensen te halen om op die manier gezamenlijk naar de eindstreep te koersen.