Kan je jezelf kort voorstellen

Van jongs af aan ben ik al met techniek bezig en het geeft mij energie om ideeën en concepten om te zetten in tastbare resultaten.
Ik werk het liefst samen met andere mensen aan een uitdaging waarbij vernieuwing of innovatie nodig is. Ik ben een teamspeler die ernaar streeft om iedereen optimaal bij te laten dragen. Ik haal mijn energie uit het samenbrengen van partijen en op die manier tot een gemeenschappelijk doel te komen.
Mijn vrije tijd vul ik het liefst met familie en vrienden. Daarnaast lig ik graag in het water, sta ik op een berg of zit ik in een goed boek.

Waarom heb je voor Stevin gekozen?

Activating potential is iets wat mij aansprak tijdens de eerste gesprekken met Stevin en het is mij inmiddels duidelijk dat dit tot in de haarvaten van het bedrijf zit. Ik heb er erg veel zin in om samen met onze klanten aan innovatieve oplossingen te werken voor een toekomstbestendige publieke infrastructuur.