Lieke van der Worp, Consultant: “Ik werk nu een jaar bij Stevin. Voor mij was het belangrijk een werkplek te vinden met leuke collega’s met echte interesse voor elkaar. En ik wilde veel leren en uitzoeken in welke richting ik me verder wilde ontwikkelen. Dat vind ik allemaal bij Stevin. Het is een platte organisatie en er is veel tijd en aandacht voor onderling contact. Je leert je collega’s echt kennen, ook al zitten we allemaal veel uren bij de klant. We krijgen bijvoorbeeld elk kwartaal budget om met twee andere collega’s een leuk uitje te plannen. Het is steeds een andere samenstelling en je bedenkt samen wat je gaat doen. Sporten, uit eten of een wijnproeverij bijvoorbeeld.

”Voor mij was het belangrijk een werkplek te vinden met leuke collega’s met echte interesse voor elkaar. En ik wilde veel leren en uitzoeken in welke richting ik me verder wil ontwikkelen. Dat vind ik allemaal bij Stevin.”

Creativiteit is belangrijk voor mij. Ik denk graag mee om oplossingen te vinden voor bestaande problemen. Daar waar assetmanagement overgaat in verandermanagement. Ik werk met mensen waar ik veel van kan leren, maar krijg ook de vrijheid om dingen zelf uit te zoeken. Ik krijg de ruimte om mezelf te ontwikkelen en te proeven aan verschillende projecten.

“Ik werk met mensen waar ik veel van kan leren, maar krijg ook de vrijheid om dingen zelf uit te zoeken.”

Leren is belangrijk binnen Stevin. Daar is veel tijd en budget voor vrijgemaakt. Welke richting je kiest is helemaal aan jezelf. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat ik het soms lastig vind om te kiezen. Ik pak veel extra taken op. Zoals het organiseren van onze jaarlijkse strategiedag. Ook ben ik samen met 4 collega’s verantwoordelijk voor de marketing en communicatie binnen Stevin.

Ik houd me daarnaast bezig met het competentiedomein dat gaat over systeemdenken. Samen met weer andere collega’s verzamelen wij kennis over dit onderwerp, die we vervolgens met iedereen binnen de organisatie delen. Zo houden we de kennis binnen onze organisatie op pijl. Mijn taken zijn zo divers, het is nooit saai. Ik leer veel en het helpt me ontdekken wat ik echt leuk vind.

“Mijn taken zijn zo divers, het is nooit saai. Ik leer veel en het helpt me ontdekken wat ik echt leuk vind.”

Ik zit ook in het bestuur van jongerennetwerk in de mobiliteitssector: Jonge Veranderaars. Wij  organiseren inhoudelijke evenementen, studiereizen en netwerkborrels. Met als doel elkaar te stimuleren om te blijven vernieuwen en kennis en ervaring uit te wisselen binnen de sector. Ik mag dit binnen werktijd van Stevin doen. Die vrijheid en de mogelijkheid om zoveel verschillende dingen te doen, maken het voor mij fijn om bij Stevin te werken.”