Toyota way Management System is een holistisch managementsysteem waarmee je de basis legt voor succesvolle veranderingen

AMBITIE VAN STEVIN

Wij worden de eerste organisatie in onze markt die, door middel van systeemdenken en verandermanagement, verbeteringen zowel adviseert als daadwerkelijk realiseert, binnen het asset management landschap op alle niveaus van de organisaties van onze klanten.

VERANDERMANAGEMENT

Heldere strategie, maar hoe kijken wij dan aan tegen verandermanagement? Daarvoor zijn Dion Boertien, Dick Bruin en Emiel Trommelen aan het onderzoeken welke verandertheorie het best aansluit bij Stevin. In deze zoektocht vonden wij het Toyota way Management System (TMS). TMS is een holistisch managementsysteem waarmee je de basis legt voor succesvolle veranderingen. Het is gericht op persoonlijke groei van alle medewerkers en behoud van energie. Het is het managementsysteem dat bij Toyota is ontwikkeld en er toe heeft geleid dat ze zo succesvol zijn.

TOP 100

Op 21 januari hebben Dion en ik het examen gedaan en TMS graad 4 behaald! Benoemen waard, want daarmee behoren wij bij de eerste 100 Nederlanders, die dit examen hebben gehaald! Ook nog eens beloond met een echt certificaat uit Japan De volgende stap is om vast te stellen wat we gebruiken van TMS voor de Stevin Verandermanagement Way of Working.

Wil je er meer over weten? Neem contact op met de Dick, Dion of Emiel