Want zeg nu eerlijk: Stevin klinkt toch ook gewoon veel beter!?

Wij van Stevin zijn namelijk meer dan alleen ‘technology consultants’. Met de oplossingen voor de transitievraagstukken van vandaag, geven we samen vorm aan de publieke infrastructuur van morgen. We analyseren problemen en ontwikkelen & implementeren oplossingen. Wij zijn een management consultancy met kennis over assetmanagement, verandermanagement en systeemdenken in de energie-, mobiliteit, en watersector. We zorgen voor een gedragen advies én realisatie, we focussen ons daarbij op veel meer dan alleen de technische kennis.

Zo zorgen wij, met onze ervaring in implementatieprojecten, voor een uitvoerbare strategie. Een strategie die is ontwikkeld met de mensen die er uiteindelijk mee gaan werken.

Stevin is niet zomaar een naam, we zijn vernoemd naar Simon Stevin. Hij is bekend geworden door zijn bijdragen aan de wiskunde, natuurkunde, ingenieurswetenschappen, en zelfs de economie. Zo was hij een van de eerste in de Westerse wereld die de praktische voordelen van het decimale stelsel promootte, formuleerde hij de wet van het evenwicht op een hellend vlak en demonstreerde dat de kracht die nodig is om een object omhoog te trekken over een hellend vlak, onafhankelijk is van de lengte van het pad. Maar ook als ingenieur werkte Stevin aan diverse projecten, waaronder waterbeheer en vestingbouw. Zijn expertise werd ingezet bij het ontwerp van sluizen, dijken en andere waterbouwkundige constructies in de Nederlanden, wat van cruciaal belang was in een regio die constant worstelt met de dreiging van overstromingen.

Meer weten en nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Frank of een van de andere Stevinners