Deze maand start onze nieuwste aanwinst Kajan Kort binnen het team van Stevin.

WERKVELD

Techniek. Economie. Natuur. De wereld om ons heen én wijzelf veranderen voortdurend. We groeien met horten en stoten richting een harmonieuze balans met de natuur. Dit is een zoektocht, een avontuur. Hiervoor zijn duurzame innovaties en maatschappelijk verantwoordelijke technologieën hard nodig. Met genoeg energie kan alles gemaakt worden. Water. Schone lucht. Zelfs materie. Graag zet ik mij 100% in voor duurzame energiesystemen. Bij Stevin werk ik daarom aan de implementatie van energiehubs in de gebouwde omgeving. Hiervoor gebruik ik mijn studieachtergrond in Sustainable Energy Technologies (TU Delft) met specialisatie in zonne-energie en batterijtechnologie. De afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan als businessconsultant voor klimaat- en verduurzamingsvraagstukken van multinationals en grote overheden.

OVER KAJAN

2 uur ‘s nachts, gebons op de deur. Of ik kan helpen met een bergredding. Natuurlijk doe ik dat; ik sta 100% aan.
Van grote problemen en verantwoordelijkheid gaat mijn hart sneller kloppen. Graag sta ik met mensen in verbinding tijdens het zoeken naar oplossingen. Een zoektocht. Samen gaan we tot het uiterste en samen komen we eruit.
Als ik verschillende partijen samenbreng, vind ik openheid, eerlijkheid en vertrouwen erg belangrijk. Ik breng gratis mijn opgewekte energie, oprechte interesse en interculturele ervaring mee als ik aanschuif bij een project. Met mijn vindingrijkheid en assertieve communicatiestijl maak ik snel meters in een project. Daarin verken ik graag nieuwe mogelijkheden met ‘wat er al is’, of help ik mee met het ontwerp van nieuwe ‘puzzelstukjes’. Voor mij is energieopslag zo’n puzzelstuk in de energietransitie. Als ik buiten de kaders van de energietransitie filosofeer over de toekomst, passeren nature-based-solutions en het grootschalig aanplanten van nieuwe bossen vaak de revue.

Ook naast mijn werk ben ik graag bezig: ik hou van bergsport, avontuur in de wildernis, elektronische muziek en klussen.

Neem gerust contact op met Kajan mocht je verder willen kennismaken.