Kan je wat meer over jezelf vertellen?

Mijn passie is het vertellen van verhalen. In het consultancy vak uit dit zich in het achterhalen van het verhaal achter de opdracht om op deze manier tot de kern van het vraagstuk te komen. Tijdens de opleiding Industrial Design aan de TU/e heb ik me gefocust op de menselijke kant van projecten. Hierbij wil ik ervoor zorgen dat in de opdracht niet alleen ikzelf, maar ook het hele team in zijn kracht staat. De show is immers het mooist als licht, camera en geluid allemaal werken in harmonie. Naast mijn werk vertel ik verhalen als schrijfster en als actrice. Ook besteed ik mijn tijd graag met vrienden, doe ik handwerken en ben ik altijd in voor een bordspel.

Waarom heb je voor Stevin gekozen?

Ik voelde mij vanaf mijn eerste kennismaking al enorm welkom bij Stevin. Iedere Stevinner wil dolgraag groeien en innoveren middels uitdagende, maatschappelijk relevante projecten. Daarnaast zijn ze actief bezig met talentontwikkeling en geven ze vanaf dag één het gevoel van vrijheid en vertrouwen. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat Stevin de juist plek voor mij is om te groeien als consultant en als persoon.