Hallo, ik ben Jasper Hellemons, ervaren business consultant en projectmanager met zowel leidinggevende als acquisitietaken.

Ik heb een brede basis in de railsector met veel kennis over het toepassen van innovatieve technieken. Data gedreven werken staat daarin voor mij centraal.

Mijn drive haal ik uit het verbinden en enthousiasmeren van mensen om gezamenlijk tot een beter resultaat te komen. Mezelf verder ontwikkelen als business consultant in een organisatie met oog voor duurzaamheid in het bredere mobiliteitsvraagstuk zie ik als een mooie volgende stap bij Stevin.

Het leuke is dat je als Stevinner veel vrijheid en tegelijkertijd ook veel verantwoordelijkheid hebt. Bij Stevin is een heel andere structuur dan ik gewend ben met een mooie mix van mensen en kennis. Tof om daar onderdeel van te zijn en ook daar weer verder in te ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ben ik veel op de racefiets te vinden en ben het hardlopen weer aan het herontdekken. Ultieme doel is ergens volgend jaar een kwarttriatlon, maar een aantal zwemlessen zijn daarvoor wel noodzakelijk! Verder luister ik graag muziek en ga graag naar een zomers festival.