Gilles is geen vreemde in het consultancy-vak. Zo heeft hij zich in de afgelopen zeven jaar al ingezet voor verschillende projecten in de publieke infrastructuur.

Kan je wat meer over jezelf vertellen?

Ik ben een energieke, gedreven verander- en projectmanager. Binnen Agile veranderingstrajecten ligt mijn toegevoegde waarde op de integrale optimalisatie van processen, IT en organisatie en het meenemen van mensen. Mijn flexibele en toegankelijke houding in combinatie met mijn omgevingsbewustzijn stellen mij in staat om soepel te schakelen tussen strategisch management en de operationele werkvloer. Ik geloof in de kracht van resultaatgericht samenwerken en ben daarom een echte teamplayer. In mijn vrije tijd houd ik van skeeleren en tuinieren. Als echte verander- en verbetermanager probeer ik mij ook hierin constant te verbeteren.

Waarom heb je voor Stevin gekozen?

Het geeft mij energie om de verbindende factor te zijn tussen mens en techniek. Hiermee stoom ik de sector klaar voor de toekomst. Diezelfde passie en focus is de reden dat ik voor Stevin gekozen heb. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s een teamopdracht uit te voeren bij de klant. Naast het werk bij de klant draag ik ook het liefst bij aan de ontwikkeling van Stevin en het team.

Meer weten over Gilles? Neem dan contact met hem op.