Kan je jezelf kort voorstellen?

Ik kom uit Zoetermeer, heb gestudeerd in Delft en woon inmiddels 6 jaar in het gezellige Blijdorp in Rotterdam met Pepijn. Sinds 1 december vorig jaar zijn we de trotse ouders van Sebastiaan. Om te ontspannen kruip ik achter de pottenbakschijf of ga ik een flink stuk wandelen langs het strand. Als ik wat langer de tijd heb ga ik graag de bergen in.
De afgelopen 4,5 jaar heb ik in een groeiend warmtebedrijf aan veel verschillende facetten van de ontwikkeling van nieuwe, publieke, warmtenetten mogen werken. Van participatievraagstukken en stakeholder workshops tot haalbaarheidsonderzoeken en businesscases. De dynamiek van de warmtesector vind ik enorm boeiend en de transitie naar een betaalbaar, betrouwbare en duurzame energievoorziening is nu relevanter dan ooit. Ik kijk er naar uit om de parallellen tussen de warmte-sector en andere publieke infrastructuren te verkennen. (Energie) Infrastructuur draagt onze samenleving. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. .

Waarom heb je voor Stevin gekozen?

De grote energie-transitie vraagstukken van deze eeuw vragen om innovatieve en intensieve samenwerkingsvormen tussen burgers, beleidsmakers, techneuten en ontwikkelaars. Ze vragen om het leren van hoe we dingen altijd deden, en het lef om het anders te doen. Het doorgronden en ontrafelen van het systeem, om met gepaste interventies continue te blijven verbeteren.
Stevin past bij mij, omdat ze op al deze facetten uitdaagt en tegelijkertijd de handvatten en cultuur biedt om hierin te groeien. De degelijkheid, de energie en de open houding van collega’s spraken me direct aan.