Deze week is Michel van Leeuwen gestart bij Stevin. Hieronder vertelt hij wat meer over zichzelf en waarom hij voor Stevin heeft gekozen.

“Samen kunnen we complexe uitdagingen aan.”

Ik heb gekozen voor Stevin voor mooie opdrachten en de goede sfeer! Ik verwacht dan ook dat dit een mooie samenwerking wordt en we samen de prestaties van publieke infrastructuur toekomstbestendig gaan verbeteren!

Ik krijg energie van werken aan complexe uitdagingen met multidisciplinaire teams. Uit mijn voorgaande ervaring in de industrie en energiesector heb ik mijzelf ontwikkeld als iemand die de belangen op tafel krijgt door een open en transparante stijl. Ik ben degene die het overzicht behoud en het doel voor ogen houdt. Door de combinatie van een technische en bedrijfskundige achtergrond werk ik comfortabel op het raakvlak van organisatie en techniek. Naast mijn werk ben ik het liefste actief in de natuur. Ik ga graag wandelen en fietsen, maar in het bijzonder geniet ik ervan op het strand te zijn om te kitesurfen.