🚀 Het Stevige Stevinner traject is een avontuurlijke reis waarin je jezelf en anderen gaat activeren.

🌟 Wat kun je verwachten tijdens dit traject bij Stevin?

Dit leer traject neemt je mee op een boeiende reis door onderwerpen zoals belemmerende overtuigingen, het stellen van open vragen en actief kunnen luisteren. Het is een jaartraject waar iedere consultant aan deelneemt en onderdeel is van het Stevin DNA. Deze reis leg je niet alleen af, maar samen met een hechte groep collega’s.

💎 Wat maakt dit traject zo uniek?

  • Een jaartraject vanaf je start bij Stevin: Je krijgt de kans om gedurende een heel jaar te groeien en te ontwikkelen, waardoor je diepgaande verandering kunt realiseren.
  • Maandelijkse training met collega’s: Je hebt de mogelijkheid hebben om samen met een vaste groep collega’s te leren, groeien en ervaringen te delen.
  • Praktijkervaring onder begeleiding: Je gaat de opgedane kennis en vaardigheden direct in de praktijk kunnen brengen, met begeleiding van de trainer Toon om je te ondersteunen.

🌱 Bram heeft het zelf aan de lijve ondervonden en hard gewerkt aan zijn growth mindset!

Bram heeft niet alleen zijn growth mindset versterkt, maar heeft ook zijn interne positieve instelling verder ontwikkeld die hem nog beter in staat heeft gesteld om elke uitdaging met vertrouwen aan te gaan. Het heeft zijn professionele leven getransformeerd en hem geholpen om zijn potentieel verder te ontdekken.

Kortom, dit traject is een kans om jezelf en anderen te activeren, te leren en te groeien. Ben je geïnteresseerd in meer informatie? Laat het Bram weten en dan vertelt hij je graag meer!