Kan je jezelf kort voorstellen?

Ik ben een gedreven consultant die zich graag inzet voor een duurzame toekomst. Deze grote uitdaging gaan we vooral samen aan, zo bereik je het meest! Ik geloof dat iedereen een unieke bijdrage kan leveren vanuit een andere achtergrond. Mijn eigen achtergrond ligt in de Technische Bedrijfskunde, daarnaast heb ik ervaring op het gebied van hoogspanningsbouw en Elektrische Energietechniek. Ik denk graag (gevraagd en ongevraagd) mee over verbeteringen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden met een gitaar in mijn handen, op de motor of energiek bezig op het korfbalveld.

Waarom heb je voor Stevin gekozen?

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met Stevin wist ik direct: hier moet ik zijn. De vooruitstrevende organisatie vol slimme, gezellige mensen en de focus op ontwikkeling overtuigde mij hiervan.