Vandaag start Tijs Lagerweij als Consultant Energiehubs bij Stevin. Eigenlijk kennen we Tijs al een aantal jaar, onder andere als lid van de Kennistafels Energiehubs. Met zijn kennis van de EV-markt versterkt hij ons team van Stevinners om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten; gemeenten, bedrijvenparken en logistieke dienstverleners.

Waarom heb je voor Stevin gekozen?

“Vanaf dag 1 dat ik Stevin heb leren kennen heeft het bedrijf op mij een enorm sterke aantrekkingskracht gehad. De mensen zijn enthousiast, creatief en betrokken. Betrokken bij elkaar en betrokken bij het succes van de klant. Stevin opereert bovendien op het snijvlak van organisatie en techniek en werkt al voor zeer mooie opdrachtgevers.

Binnen Stevin ga ik verder vorm geven aan de Energiehub propositie. Energiehubs gaan een cruciaal onderdeel vormen om logistiek Nederland in beweging te houden. Dat vraagt om samenwerking tussen overheid, netbeheerder en ondernemers. Mensen kennen mij als bruggenbouwer en netwerker. Ik zie mijn opdracht binnen Stevin dan ook als een fantastische uitdaging voor de komende jaren, die naadloos aansluit bij mijn kracht en ambities.”

Wil je eens nader kennismaken met Tijs en verder praten over de ontwikkeling van Energiehubs, laat het hem weten door te mailen naar Lagerweij@stevin.com!