De afgelopen tijd heeft Stijn zich al regelmatig op Secoya laten zien. Ook al start hij op 1 maart, hij grijpt ieder moment aan om Stevin en zijn toekomstige collega’s al iets beter te leren kennen. Hij laat de kans dan ook niet schieten en gaat mee op wintertrip naar St. Anton. Hier zal hij misschien wel een deel van de collega’s iets té goed leren kennen 😉.

Waarom heeft Stijn voor Stevin gekozen:

Stevin is een club van gedreven consultants die met veel durf veranderingen doorvoeren. Zelf kijk ik ook graag met een open blik naar bestaande processen. Deze eigen aanpak zie je ook terug in hoe Stevin volledig zelf organiserend is. Dat vind ik een hele mooie manier om samen aan een organisatie te bouwen en het zorgt voor veel betrokkenheid. Binnen Stevin is iedereen op zijn eigen manier erg sportief. Ik wist gelijk dat ik hierdoor helemaal pas binnen deze organisatie!

Vanuit Stevin wil ik me gaan inzetten voor alle sectoren waarin we actief zijn, met daarbij de nadruk op duurzaamheid en energietransitie. Het optimaal benutten van assets is een belangrijke stap richting verduurzaming. Ik wil me daarbij met name gaan richten op mobiliteit, de energiesector en energiehubs.