Consultant

Laura Groenendijk

Ik schep orde in chaos en breng graag helderheid in complexe vraagstukken. Elk probleem is voor mij als een puzzel die opgelost moet worden en ik rust niet voordat ik de juiste stukjes heb gevonden. Met mijn analytische brein en onstuitbare drang om alles te verbeteren, pak ik daarom graag jouw vraagstuk met beide handen aan. Ik geloof in samen winnen en efficiëntie is wat me drijft. Ik zie er naar uit om mijn enthousiasme en mijn aanstekelijke energie in te zetten in jouw organisatie.

In mijn vrije tijd verruil ik mijn spreadsheets en PowerPoints graag voor een volleybal en een camera. Als ik niet bij jou of Stevin op kantoor ben, vind je me hoogstwaarschijnlijk op het volleybalveld waar ik samen met mijn team voor de overwinning ga. En als ik niet aan het smashen ben, sta ik door een grote lens te turen voor een perfect shot.

Mijn spreadsheetkwaliteiten zet ik ook in om mooie reizen te plannen. Met of zonder camera leg ik onderweg nieuwe ervaringen en culturen vast. Mijn passie voor reizen weerspiegelt zich in mijn consultancy werk, waar ik altijd opensta voor nieuwe perspectieven en frisse ideeën.

Laten we samen de wereld veroveren, één efficiënte stap tegelijk. Ik maak graag kennis met een kop thee!