Jasper nonchalant
Consultant

Jasper Hellemons

There is only one way to eat an elephant, a bite at a time – Desmond Tutu

Dit motto is voor mij perfect van toepassing. Of het nou gaat om een complex vraagstuk, een verandering in de manier van werken of een sportieve uitdaging. Stap voor stap naar het doel toewerken is daarin het devies.

Dat wil overigens niet zeggen dat het dan simpel is en in één keer goed gaat. Door mijn enthousiasme en oneindige energie heb ik ook wel eens de fout gemaakt om stappen over te slaan, maar leren van je fouten is hoe je beter wordt.

Wanneer we dit concept toe gaan passen in het data domein of in asset management dan gaan mijn oogjes helemaal twinkelen! Met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende rollen in de spoorsector, is het tof om te zien dat je anderen kunt helpen met die uitdaging om de volgende stap te zetten!

Verder woon ik samen met mijn vrouw in het centrum van Leiden en gaan we regelmatig naar de Veluwe, waar we sinds kort een vakantiewoning hebben. Ideale afwisseling van de drukte en gezelligheid van de stad en de rust en ruimte in het bos. Heerlijk om daar te sporten, met vrienden en familie af te spreken of gewoon even niks te doen…