Vorige week heeft Stevin afscheid genomen van haar kantoor. Met gemengde gevoelens verlaten wij de villa in Bussum. Vanaf 1 december 2021 heeft Stevin kantoor in Utrecht. Zowel het tijdelijke als het definitieve kantoor bevindt zich in het Secoya te Papendorp. Tijdelijk zitten we in gebouw C. Op 1 maart 2022 zullen we verhuizen naar gebouw B. Een mooie centrale plek in Nederland voor een nieuwe thuisbasis.

Onze nieuwe thuisbasis zal ingericht worden op ons beeld van ‘het nieuwe werken’: een centrale landingsplek om elkaar te ontmoeten en werk- en vergaderplekken om het hybride werken te omarmen.
Werkplekken met natuurlijke elementen zorgen voor hogere creativiteit en een hogere productiviteit. Daarom heeft Stevin gekozen voor een inrichting met natuurlijke kleuren en materialen, zoals groen, hout en veel planten. Dit bevordert ook de vermindering van stress. De stijl zal een combinatie van industrieel en Scandinavisch worden. We proberen hierbij zoveel mogelijk duurzame materialen te gebruiken.

Naast de duurzame materialen die we gaan gebruiken is het Secoya een duurzaam kantoor. Ons nieuwe pand heeft een energielabel A. Hiermee nemen we, naast de reductie in CO2 door het elektrische rijden, ook op huisvesting onze verantwoordelijkheid om duurzame toekomstbestendige keuzes te maken. Daarnaast zijn er tal van oplaadpalen voor onze elektrische vloot. Genoeg ruimte voor om onze vloot van medewerkers en elektrische auto’s uit te breiden.

Het definitieve en tijdelijke kantoor hebben hetzelfde adres: Papendorpseweg 97, 3528 BJ Utrecht. Onze postbus blijft onveranderd.

Wanneer kom jij langs voor een kopje koffie of thee?