Mike is ons nieuwe talent met drive, enthousiasme en een enorme dosis humor

IK BEN DEZE MAAND GESTART BIJ STEVIN ALS CONSULTANT

Ik ben een geboren in Den Haag en woon sinds 4 jaar met mijn vrouw in Rotterdam samen met onze poes en binnenkort ons eerste kindje. Zelf ben ik al bijna 10 jaar werkzaam in de IT-consultancy en heb ik door de jaren heen veel verschillende opdrachten mogen doen bij zowel grote als kleine bedrijven.
Ik heb in het verleden aan de TU in Delft gestudeerd, maar heb mijn diploma in deeltijd uiteindelijk gehaald aan de Haagse Hogeschool bij de opleiding Business, IT & Management. Tijdens mijn deeltijdstudie aan de HHS ben ik ook fulltime aan de slag gegaan in de IT. Hierdoor heb ik veel meters kunnen maken en veel verschillende dingen kunnen doen.

TRIGGER OM VOOR STEVIN TE KIEZEN

Wat mij getrokken heeft aan Stevin is de mensgerichte stijl van opereren, warme mensen, no nonsens en pragmatische bedrijfscultuur. Stevin heeft de missie talent te ontwikkelen om de prestaties van de publieke infrastructuur toekomstbesteding te verbeteren en ik zie dat de focus hier ook echt op ligt. Er wordt veel tijd besteed aan de ontwikkeling van de medewerkers en ik zie nu al mogelijkheden om mezelf te verbeteren en nieuwe kennis op te doen. Hiernaast heb ik altijd een ambitie gehad om een rol te bekleden die een echte impact op de maatschappij heeft en dat heeft ertoe geleid om te starten bij Stevin.

Als hobby’s game ik, lees ik manga’s en boeken, kijk ik veel series en anime ’s en ben ik graag in de natuur.
Hiernaast probeer ik ook nog een beetje te sporten.