Kan je wat meer over jezelf vertellen?

Zoals Einstein ooit zei: “we cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”, en ik draag graag bij aan het vinden van de juiste oplossing!

Ik ben een loyaal, verbindend, nieuwsgierig en kritsch persoon met een onbegrensd vermogen aan creativiteit. Ik hou ervan om mensen te helpen en hun vertrouwen te geven: hoe kan dat beter dan in een team waarin iedereen zijn eigen talenten kan inzetten? Met een achtergrond in Industrial Design Engineering ben ik bedreven in het ontwikkelen van producten en services maar vooral in oplossingsgericht denken – ik geloof dat techniek nooit een doel op zichzelf kan zijn maar altijd een behoefte moet ondersteunen.

Verder woon ik samen met mijn vriend in het prachtige Utrecht en in mijn vrije tijd dans ik er graag op los en geniet ik ervan om een balletje te slaan op de tennisbaan.

Waarom heb jij voor Stevin gekozen?

Stevin past bij mij omdat ik graag als schakel wil fungeren tussen de techniek en de afnemers hiervan: techniek is immers nooit een doel op zich maar ondersteunt altijd een behoefte! Ik vind het leuk om complexe problemen te versimpelen waardoor je tot de kern van de zaak kunt doordringen. Ik kijk ernaar uit om samen de oplossingen van morgen te bedenken!