Consultantbureau Stevin, ook wel Consultant Nederland genoemd, bestaat al meer dan vijftien jaar en heeft inmiddels veertig mensen in dienst die vooral werken voor energiebedrijven, netbeheerders, railbedrijven, waterbedrijven en waterschappen. Als Consultant Nederland helpen we met het zoeken naar duurzame oplossingen bij grote infrastructurele uitdagingen. Denk hierbij aan hogere veiligheid, grotere betrouwbaarheid en digitalisering. Dit doen we door het creëren van oplossingen voor de lange termijn. Hiervoor is naast kennis ook de nodige lef, sensitiviteit én oprechte interesse in de klant nodig. Dat vind u bij de consultants van Stevin. Zij zijn bovendien in staat om scherpe probleemanalyses te maken en problemen op innovatieve wijze op te lossen.

Waar staat Consultantbureau Stevin voor?

Consultant Nederland is waar consultantbureau Stevin voor staat. De naam Stevin is voortgekomen uit Simon Stevin (wetenschapper en ontwikkelaar van wis- en natuurkundige principes en watermanagement). Wanneer u zaken gaat doen met Stevin zult u merken dat Stevin geen bedrijf is, maar een manier van denken. Wij werken met consultants die het belangrijk vinden om samen te werken met mensen en dat ook kúnnen. Zij weten alles af van techniek en kunnen gebruik maken van de kennis van andere consultants binnen ons bedrijf. Elke adviseur (consultant) volgt eerst een door Stevin ontwikkelde training. Bij het oplossen van problemen wordt iedereen, elke medewerker van uw bedrijf en van Stevin, aangezet tot actief meedenken. Het is de bedoeling dat iedereen bijdraagt en mee bepaald aan een oplossing. De consultants die bij Stevin werken hebben een dienstverband of zijn geassocieerde zelfstandigen. Het zijn stuk voor stuk mensen met veel humor, maar ze zijn bovenal ambitieus en hebben veel kennis in huis. Samen met de klant zorgen ze voor innovatieve oplossingen voor nu en voor in de toekomst.

Voor wie werkt consultantbureau Stevin?

Niet voor niets wordt Stevin Consultant Nederland genoemd. Stevin werkt samen met grote bedrijven in Nederland zoals;

  • ProRail, NS, GVB, TenneT, Vitens, Evides, RET, Alliander, Vattenfall en RWS

De beheerders van die bedrijven zijn onder andere verantwoordelijk voor de technische infrastructuur, veiligheid, betrouwbaarheid en/of de betaalbaarheid van hun producten. Wij helpen deze klanten met het zoeken naar oplossingen die problemen nu en in de toekomst, kunnen voorkomen. Met de nodige denk- en doe-kracht realiseren we vernieuwingen die kunnen worden gebruikt in bestaande structuren van een organisatie. Wij staan voor het creëren van oplossingen, niet alleen voor nu, maar ook oplossingen die waardevol zijn op de lange termijn!

De kracht van Stevin en Consultant Nederland

Zoals gezegd is Stevin geen bedrijf, maar een werkwijze. Als Consultant Nederland heeft Stevin in de afgelopen vijftien jaar veel kennis en ervaring opgedaan. Daarom kunnen wij bijdragen aan duurzame oplossingen voor de transitie vraagstukken van vandaag én morgen Het hele team van Stevin werkt samen met u aan de toekomst van morgen. Wat Stevin uniek maakt, is onze bijzondere manier van werken. Klanten hebben vragen en elke vraag is uniek en dat vraagt dus ook om een unieke aanpak. We starten dan ook altijd met de menselijke kant, wie is de klant en wat is zijn vraag? Door ons te verdiepen in de klant en zijn bedrijf, weten wat er speelt en wat nodig is om tot een oplossing te komen. Dat is dan ook de reden dat we altijd samen met de klant op zoek gaan naar de ideale oplossing. De kracht van Stevin is samenwerken. Samenwerking zorgt namelijk voor het beste resultaat!

Als klant kunt u profiteren van de kennis van Stevin

De vraagstukken waar de consultants van Stevin mee te maken krijgen zijn enorm uitgebreid. Het gaat hierbij bijvoorbeeld over planontwikkeling, maar ook over projectmanagement, logistiek beheer, veiligheid en transitie vraagstukken. Als klant kunt u dan ook profiteren van de kennis van Consultant Nederland. Stevin kan tijdelijk een professional leveren om een probleem te helpen oplossen. In andere gevallen zorgen we voor een transitie of adviseren we bij een strategie aanpassing. Wij hebben daartoe alle expertise in huis en helpen u en uw bedrijf aan een blijvende oplossing. Na goed overleg helpen we u naar het gewenste resultaat voor een vaste prijs.

Ook samenwerken als bedrijf met Stevin?

Heeft u een vraag? Wilt u ook samenwerken met een gedreven team specialisten om oplossingen te zoeken voor een bepaald probleem? Weet dan dat wij geen bedrijf zijn, maar een manier van denken. We gaan altijd samen met de klant op zoek naar die oplossingen, door het leveren van een tijdelijke professional, het geven van bepaalde adviezen of door het aanpassen van een strategie. De oplossing waar wij naar streven is duurzaam en gericht op de lange termijn. Wilt u als bedrijf meer weten over Stevin? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Ook samenwerken als consultant bij Stevin?

Bij Stevin zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Als consultant van Stevin wordt je maximaal ondersteund in je ontwikkeling en krijg je alle ruimte om door te groeien naar professional. We zijn altijd op zoek naar mensen die lef durven te tonen door met spraakmakende oplossingen te komen! We horen graag van je!

Neem contact op