Hoe werken wij?

"Stevin ontwikkelt talent om prestaties van de publieke infrastructuur toekomstbestendig te verbeteren."

Wij werken met onze klanten aan toekomstbestendige oplossingen in de publieke infrastructuur. Daarbij gaan we voorbij de standaard oplossing. Voor ons is elke vraag uniek, de aanpak dus ook. Samen met klanten zoeken we bij elk vraagstuk naar de ideale lijn. Een lijn die we samen uitzetten en voortdurend aanscherpen.

Deze manier van werken maakt het verschil. Het leidt tot serieuze doorbraken in complexe issues. Het zorgt ervoor dat onze klanten nieuw potentieel ontdekken én benutten. Activating potential noemen we dat bij Stevin. Daar is het ons om te doen. Dát is ons resultaat.

Stevinners activeren het potentieel van de publieke infrastructuur door slimme verbindingen te leggen tussen mens en techniek. Dat zit in onze genen. Vanuit oprechte interesse in onze klant weten we wat er speelt en nodig is. Tegelijkertijd reikt onze blik verder en helpen we betekenis te geven aan de nieuwste technische en technologische ontwikkelingen.

We stellen onszelf daarbij uitdagende doelen. Kennis van techniek en sensitiviteit voor interne processen is daarbij onze sleutel tot het realiseren ervan. Dat is wat ons motiveert, zo helpen we organisaties vooruit.

Lees hier ons 'MVO jaarverslag 2020'.

01
STEVINNERS LEVEREN BLIJVENDE IMPACT

De uitdagingen binnen het asset- en organisatiesysteem van jouw infrastructuur? Dat is onze expertise. Wij helpen je met onze methode aan een oplossing met blijvende impact. We weten wat we kunnen. Daarom garanderen wij een samen afgesproken resultaat voor een vaste prijs.

02
WAT ONS BIJZONDER MAAKT IS DE COMBINATIE VAN 3 PIJLERS IN ONZE METHODE

Hiermee activeren wij het aanwezige potentieel van jouw assets en organisatie.

Gedragen oplossing die beklijft

Het is essentieel om een inhoudelijke oplossing te ontwikkelen samen met de mensen die er uiteindelijk mee werken. Dit levert op:

  • gedragen en passende oplossing
  • inzicht in benodigde implementatiebegeleiding
03
HOE HERKEN JIJ EEN STEVINNER?

Elke Stevinner werkt volgens de kernwaarden van Stevin. Zo zorgen we ervoor dat we potentieel activeren.

Scherp

Ik vraag door tot de essentie en creëer gezamenlijk oplossingen.
Onze consultants hebben de kennis en het zelfvertrouwen om scherpe, kritische vragen te stellen. De focus ligt op het zien van oplossingen en het aandragen van nieuwe ideeën. De onafhankelijke positie van onze consultant is daarbij waardevol.

Durf

Ik zoek de spanning op en neem het risico.
Technologische ontwikkelingen creëren continu nieuwe kansen en mogelijkheden waar onze opdrachtgevers op in (moeten) spelen. Waarom, omdat dienstverlening o.a. beter, veiliger, goedkoper en betrouwbaarder kan worden.

Betrokken

Ik weet wat er speelt en ben graag onderdeel van de oplossing.
We zetten onze kennis en ervaring in om resultaten te behalen binnen een samenwerkingsverband. Want een prettige samenwerking draagt bij aan efficiënte werkprocessen. Bij het nemen van beslissingen zijn de belangen en doelstellingen van onze opdrachtgever leidend.

Sportief

Ik heb de drive om te winnen en handel respectvol.
We zijn sportief, letterlijk en figuurlijk. We hebben én brengen energie en stellen uitdagende doelen in werk en privé omdat we deze belangrijk vinden. Om doelen te halen trainen we, leren we, maken we fouten en worden we beter. Dit doen we met respect voor elkaar en op een eerlijke manier. Dat noemen wij sportief.